Fgenet
Image default
Particuliere dienstverlening

Laat uw autoruit herstellen bij deze garagist met geschiedenis

Wanneer u uw auto binnenbrengt voor een herstelling of onderhoud, kiest u natuurlijk het liefst voor een bedrijf met ervaring. Zo’n bedrijf is Cryns. Zij zijn al sinds 1944 actief als carrosserie. Ze begonnen met slechts een vestiging, maar hebben ondertussen verschillende centra in heel het land. Doorheen al deze jaren hebben ze hun diensten blijven uitbreiden en verbeteren. Dankzij hun jarenlange ervaring bent u dus zeker van topservice. Daarnaast hoeft u nooit te ver rijden, u vindt ze immers op allerlei locaties. Laat het herstellen van uw autoruit of van andere zaken aan uw wagen daarom aan deze experts over!

Hoe herstellen ze uw autoruit?

Hoe het herstellen van uw autoruit verloopt, hangt af van het probleem. Is het slechts een klein sterretje? Dan kunnen ze dat simpelweg opvullen met een efficiënte, snelwerkende injectiehars, en is uw probleem dus erg snel opgelost. In sommige situatie is het jammer genoeg niet mogelijk om de ruit te herstellen. Dat is geval bij:

  • Een barst in uw ruit
  • Een sterretje dat groter is dan een muntstuk van twee euro
  • Een sterretje dat minder dan zes centimeter van de rand verwijderd is

In dat geval is de enige mogelijkheid om uw volledige ruit te vervangen. Ook dat doen ze uiteraard zo snel mogelijk, zodat u snel terug op de baan op kunt. Duurt het wat langer? Dan kunt u op een vervangwagen rekenen van topmerken als Mercedes en Seat.

Geniet van hun troeven

Wanneer u uw autoruit of iets anders aan uw wagen laat herstellen bij Cryns, kunt u genieten van verschillende troeven. Zo zijn ze een specialist in SMART repair, bieden ze vijf jaar garantie op elke herstelling en maken ze uw wagen telkens volledig proper. Waarom zou u dus nog twijfelen? Maak zo snel mogelijk een afspraak via hun website!

https://www.cryns.be/nl