Fgenet
Image default
Dienstverlening

Een fitnesscoach die haar eigen fitnesskledinglijn heeft ontwikkeld in Antwerpen

Ben je op zoek naar leuke gymwear om te dragen tijdens jouw fitnesstrainingen? Dan moet je zeker en vast de collectie ‘in the clouds’ ontdekken. Dit is na jarenlang een droom van Pauline, de oprichtster van Raymonda Fitness in Antwerpen, geweest die ze nu eindelijk tot stand heeft gebracht. Deze collectie is de eerste in haar fitness kledinglijn en heeft de naam ‘in the clouds’ gekregen als verwijzing naar haar eigen dromen en naar jouw dromen. Met deze kledinglijn wil ze jou inspireren en je herinneren aan de kracht die jij in je hebt om jouw dromen te verwezenlijken.

Sportsessies in stijl werken motiverend

Pauline zit al lange tijd in de fitnesswereld en is dit jaar als fitnesscoach gestart in Antwerpen. Zo weet ze precies wat een kledinglijn nodig heeft om eruit te springen. Ze gelooft sterk in de kracht van het dragen van de juiste fitnesskleding. Het dragen van de juiste kleding tijdens je sportsessie maakt een wereld van verschil en dat is een gegeven dat ze duidelijk gewaarwordt als fitnesscoach in Antwerpen. Wanneer je je goed voelt in je kleren, dan voel je je automatisch goed in je vel en dit straal je vanzelf uit. Door de gymwear te dragen waar jij je comfortabel in voelt, krijg je zelfs zin om te gaan sporten. Wil je nog een stapje verder gaan in het dragen van mooie en aangenaam zittende sportkledij? Versterk je sportlook dan nog meer met de kleurrijke weerstandsbanden voor je booty. Zowel de kledinglijn ‘in the clouds’ als diverse fitnessaccessoires kan je kopen in de webshop van Raymonda Fitness. Start je volgende sportsessie in Antwerpen samen met een fitnesscoach in stijl.

Bezoek de webshop en bestel jouw favoriete exemplaar

Het is een algemeen geweten dat je een hogere motivatie voelt om je sportsessie te starten wanneer je in een sportoutfit kan gaan waar je je goed in voelt. Ben je nog niet overtuigd van dit statement? Ervaar het dan zelf door een outfit van de kledinglijn van deze fitnessexperte te dragen en er nog vrolijke fitnessaccessoires bij te kopen. Je zal je meteen blijer en enthousiaster voelen en je nog gelukkiger voelen in jouw lichaam. Twijfel dus niet langer en bezoek de webshop van deze fitnesscoach om jouw favoriet te bestellen.