Fgenet
Image default
Particuliere dienstverlening

Advies over beleggingen en verzekeringen bij dé verzekeringsmakelaar in Veurne

Heeft u vragen over verzekeringen, beleggingen of over uw vermogen en wilt u hiervoor een verzekeringsmakelaar in Veurne inschakelen? Dan is Furnadvies dé expert voor u. Ze hebben jarenlange ervaring en zijn gespecialiseerd in vermogensopbouw en -overdracht. Ook bieden ze verzekeringen aan tegen correcte prijzen, omdat ze samenwerken met diverse verzekeringsmaatschappijen. U kunt daar terecht voor vragen over zaken als uw pensioen, het beschermen van uw vermogen en het opstellen van een spaarplan. Informeer snel naar alle diensten die ze aanbieden.

Professioneel advies over beleggingen

Bent u geïnteresseerd in beleggen, maar wenst u daar wat meer informatie over te ontvangen? Ook dan schakelt u deze expert in verzekeringen in Veurne in. Ze geven u advies over beleggingen van de types tak 21, 23 en 26. Er zitten verschillen tussen deze verschillende takken. Zo heeft u bij tak 21 minder risico dan bij tak 26. Verzekeringen voor beleggingen van het type tak 26 zijn alleen verkrijgbaar voor vennootschappen. Als u voor beleggingen van het type tak 21 kiest, krijgt u een middellange verzekering, ook wel kapitaalgarantie. Of u nu als particulier, zelfstandige of als vennootschap informatie wilt over beleggingen en de bijbehorende verzekeringen; het kan allemaal bij deze onafhankelijke verzekeringsmakelaar.

Neem contact met deze expert op om een afspraak in te plannen

Bent u benieuwd naar de diensten van deze expert in verzekeringen in Veurne? Op hun website kunt u alle diensten bekijken die zij aanbieden, maar het is ook mogelijk om contact met hen op te nemen voor meer informatie over hun aanpak en hun diensten. Als u een afspraak maakt voor een adviesgesprek, wijzen zij een verzekeringsmakelaar aan u toe die u verder helpt. U bent bij hen altijd verzekerd van een professionele aanpak en gedegen advies dat u écht verder helpt. Neem snel contact met hen op om een adviesgesprek in te plannen met een van de adviseurs.