Fgenet
Image default
Dienstverlening

Teksten en meer laten vertalen: hét vertaalbureau uit Antwerpen biedt uitkomst

Professionele vertaler of tolk gezocht? Dan dient u niet zomaar met de eerste de beste partij in zee te gaan. Kies voor ADW Vertalingen. Hier vindt u alleen de beste professionele vertalers met taalkennis. Bij dit vertaalbureau uit Antwerpen wordt u met al uw vertaalvraagstukken verder geholpen. U kunt uw vertaling in een vertrouwde taal laten uitvoeren, denk aan Engels, Duits of Frans, maar ook in een Zuid- of Oost-Europese taal. Bent u juist op zoek naar een Turkse of Arabische vertaling? Uw teksten worden door dit team ook vertaald in enkele Afrikaanse talen, net als in het Chinees, Japans en Koreaans. De professionele vertaler vertaalt uw tekst(en) naar zijn of haar eigen moedertaal: een taal waar de persoon in kwestie de hoogst mogelijke affiniteit mee heeft. Bij het vertaalbureau uit Antwerpen werken uitsluitend ambitieuze en gedreven professionals. Deze hebben verschillende culturele, etnische achtergronden en een passie voor taal en vertalingen. Bent u op zoek naar een professionele tolk? Wilt u juist teksten voor copywriting doeleinden of heeft u een tekst om te proeflezen? Ook dan bent u van harte welkom.

Verken de mogelijkheden van meertalige projecten

U heeft bij dit bureau ook de mogelijkheid om bepaalde teksten meertalig te laten vertalen. Het komt er dan op neer dat één centrale tekst door meerdere professionals elk in een andere taal wordt vertaald. De professionele vertaler werkt hierbij nauw samen met zijn of haar collega’s en natuurlijk met u. Bij het vertaalbureau uit Antwerpen wordt sowieso gewekt met korte communicatielijntjes. Er wordt gewerkt aan één logisch en consistent geheel. Wilt u weten hoeveel een losse vertaling of een meertalige vertaling u gaat kosten? Vraag dan eerst een offerte aan.

Reken op een snelle afhandeling van uw vertaalopdrachten

U mag er bij het vertaalbureau in Antwerpen op rekenen dat vertalingen op korte termijn en volgens afspraak geleverd worden. U wordt van a tot z begeleidt, kunt zowel zakelijke, technische als medische teksten indienen en zelfs aangeven of een tekst een hoge mate van spoed heeft. Voor spoedopdrachten en weekendwerk wordt wel een hoger tarief in rekening gebracht.