Fgenet
Image default
Particuliere dienstverlening

Deze begrafenisondernemer staat 24/7 voor u klaar

Bij Uitvaartzorg Michael Deleu kunt u altijd terecht wanneer u een naaste heeft verloren en hier een mooie uitvaart voor wilt plannen. Niet alleen gedurende dag bent u welkom om uw vragen te stellen aan deze begrafenisondernemer in Antwerpen, maar zelfs ’s nachts staat dit bedrijf voor u klaar. De turbulente periode waar u momenteel doorheen gaat, wordt iets minder stressvol door de zaken voor de uitvaart uit handen te geven aan deze professionals. U vertelt hen uw wensen en de eventuele wensen van de overledene. Hierna gaan ze aan de slag om alles tot in de puntjes te regelen, zodat u deze bijzondere dag kunt beleven zoals u dat voor ogen ziet.

Een overzicht met overlijdensberichten

Bij het leven hoort de dood. Een waardige begrafenis plannen is dan ook een zaak waar velen tegenaan lopen. Gelukkig staat het team bij Uitvaartzorg Michael Deleu voor u klaar in Antwerpen en omgeving. Neemt u hen in de arm? Dan komt de overledene tevens op de website te staan bij het overzicht met overlijdensberichten. Een foto zoals u uw naaste herinnert is een uitnodiging om meer te lezen over de uitvaart en de persoon. Ook kan men hier een condoleance achterlaten. Het is hierbij mogelijk om een bericht te schrijven en eventueel een foto toe te voegen. U heeft op deze manier een mooi overzicht van alle condoleances die binnenkomen. Deze begrafenisondernemer doet graag dat stapje extra voor u en uw geliefde.

Oog voor detail

Een persoonlijk karakter geven aan de begrafenis of crematie: dat is wat deze begrafenisondernemer uit Antwerpen voor u gaat vervaardigen. Het is nu eenmaal een verdrietige dag die in het teken staat van de overledene en dat is waar dit bedrijf in de uitvaartzorg voorop zet. Wilt u de mogelijkheden eens bespreken? Aarzel dan niet om, op welk tijdstip dan ook, contact op te nemen met een van de medewerkers.