Fgenet
Image default
Particuliere dienstverlening

Het dierenpension in Oost-Vlaanderen voor uw hond of kat

Gaat u binnenkort op reis en kan uw geliefde viervoeter helaas niet mee? Maak u niet druk om de opvang, die vindt u gewoon bij Pension De Ark in Lochristi. Als vergund dierenpension in Oost-Vlaanderen zijn zij een erkende kennel en voldoen ze aan heel wat strenge maatregelen. Eigenaars Marijke en Ivan hebben een hart voor dieren en zorgen ervoor dat uw hond of kat zich snel thuis voelt.

Meer dan zomaar een opvang

Met meer dan 40 jaar ervaring is dit dierenpension in Oost-Vlaanderen expert in de opvang van honden en katten. Bij de start in 1980 hadden ze naast de kennels nog heel wat bijkomende nevenactiviteiten. Baasjes konden er terecht om hondenvoeding of -hokken te kopen. De oorspronkelijke eigenaars fokten Schnauzers en boden een toilettage service aan. Voor dit laatste kunt u de dag van vandaag nog steeds bij Marijke en Ivan terecht. Wanneer u een verblijf reserveert voor uw huisdier kunt u ervoor kiezen om het dier door de medewerkers van de opvang te laten toiletteren. Zij houden zich intensief bezig met het zindelijk maken van uw dier. Het effect hiervan is natuurlijk afhankelijk van onder meer de verblijfsduur en het zindelijkheidsniveau waarop het dier zich bevindt.

Afgestemd op de noden en behoeften van uw huisdier

Een hond is van oudsher een roedeldier. Ze vinden het vaak dan ook heel aangenaam om in een dierenhotel te vertoeven waar ook andere honden aanwezig zijn. In dit dierenpension in Oost-Vlaanderen voelen ze zich vast en zeker niet alleen. Alle kennels zijn omheind met draad en liggen op korte afstand van elkaar. Zo kunnen de dieren elkaar zien en in interactie treden met elkaar. Een hond die meer van de rust houdt, kan zich terugtrekken in de binnenplaats die het verblijf rijk is en genieten van het comfort van zijn mand of dekentje. De verblijven van de katten zijn iets compacter, maar beschikken nog steeds over een tuintje waar uw kat alles in de gaten kan houden. De binnenruimtes zijn op hun beurt ingericht met voldoende speeltjes en krabpalen, goed voor een hele dag vertier.