Fgenet
Mode en Kleding

De kapper in Arnhem voor hem en haar

Bent u toe aan een nieuwe look of heeft uw haar gewoon een opfrisbeurt nodig? Bij Hem & Haar Kappers in Arnhem kunt u terecht voor een knipbeurt. Het team van enthousiaste haarstylisten staat daar klaar om u heerlijk te laten ontspannen. Het team van kappers in onze salon in Arnhem bestaat uit zes haarstylisten. De werknemers zijn goed opgeleid en voldoen aan hoge eisen. Daarnaast volgen ze allerlei cursussen en opleidingen om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen op kappersgebied.

Een compleet andere look bij de kapper in Arnhem

Als u een keer voor een compleet andere look wilt gaan, geven de medewerkers van HEM & HAAR Kappers u graag advies. Ze zijn allemaal op de hoogte van de laatste trends, maar ze kijken ook wat er aansluit bij u. Een advies op maat is het belangrijkste. Of u dan kiest voor highlights of lowlights, een fel kleurtje of gewoon een stuk er af, bij de kapper in Arnhem kan het allemaal. U kunt het simpel houden of gaan voor een volledige metamorfose. Maar ook als u een kapsel wilt voor bijzondere gelegenheid of uzelf wilt laten verwennen door uw haar te laten wassen en föhnen. Wat uw wensen ook zijn, bij HEM & HAAR Kappers zorgen ze ervoor dat u met een grote glimlach de winkel zal verlaten.

Maak een afspraak of loop gewoon naar binnen

Bent u in de buurt van de salon en wilt u geknipt worden? Loop dan vrijblijvend binnen om te kijken of er een plekje vrij is. U kunt ook altijd binnenlopen voor een advies op maat. Ook voor kinderen zijn wij dé kapper in Arnhem. Omdat kinderen ook een duidelijke mening hebben over hun haar, luisteren we daar ook graag naar. Wilt u verzekerd zijn van een plekje? Dan kunt u uiteraard ook een afspraak maken telefonisch of online. Ze nemen bij deze kapper in Arnhem graag de tijd voor u, om u het beste advies op maat te geven.

http://www.hemenhaarkappersarnhem.nl/