Fgenet
Image default
Verbouwen

Kwalitatieve plamuur voor al uw werkzaamheden

Plamuur is een pasta of vulmassa die bestaat uit twee componenten en die kan gebruikt worden voor verschillende toepassingen. Bij Vosschemie Benelux maken ze gebruik van een polyester variant die inzetbaar is in vele sectoren. Denk bijvoorbeeld aan het afwerken van metaal aan een auto of aan een boot boven de waterlijn. Om deze opdrachten goed uit te voeren moet je uiteraard gebruikmaken van een kwalitatief materiaal. Met de plamuur van Vosschemie Benelux zal dat ongetwijfeld succesvol verlopen. De medewerkers geven je graag alle nodige informatie over hun product en tonen je hoe je het best gebruikt.

Verschillende varianten beschikbaar

Polyester plamuur is voor velerlei toepassingen te gebruiken. Zo bestaat er een variant voor het afwerken, die een hele fijne schuurbaarheid bezit. Daarnaast kun je ook plamuren ter opvulling bij oneffenheden van maximum 5 mm. Tevens heb je vezelversterkende pasta’s die meteen enkele centimeters dik aangebracht kunnen worden. Met polyester spuitplamuur brengt u de plamuur eenvoudig aan met een verfpistool. Door een BPO-pasta toe te voegen zullen ze nog beter verharden waardoor je uiteindelijk van een goed resultaat geniet. Bij Vosschemie Benelux zorgen ze ervoor dat jij precies de plamuur krijgt die perfect is voor de taak die je uitvoert.

Het adviescenter staat voor je klaar

Wilt jij graag met het kwalitatieve plamuur van Vosschemie Benelux aan de slag? Dan is het verstandig om contact op te nemen met de medewerkers. Zij luisteren graag naar wat jij nodig hebt en hoe jij aan de slag wilt gaan. Op basis van die informatie weten zij precies welke opties in het assortiment geschikt zijn voor jou. Ze bieden je de nodige ondersteuning en leveren advies op maat. Wat voor werkzaamheden jij wilt verrichten; ze zullen vlotter en doeltreffender verlopen met de producten van deze specialist. Waar wacht je nog op? Laat de enthousiaste medewerkers weten wat jij nodig hebt!

https://www.vosschemie-benelux.com/nl/