Fgenet
Image default
Eten en drinken

Verschillende praktische, leuke en gezonde tips voor vis in blik!

Vis in blik is niet alleen lekker, maar ook heel erg gezond! Het gemak in combinatie met de gezonde voeding is een combinatie die niet vaak wordt gezien. Dit draagt zeker bij aan de populariteit van ingeblikte vis. Echter zijn er nog steeds heel veel mensen die niet weten wat zij met vis in blik moeten koken of klaarmaken. Hier vindt u enkele tips om te genieten van de smaak, de gezonde voordelen én het gemak van ingeblikte vis. Combineer het met groenten zoals tomaat of avocado, mix het in uw lunchsalade of maak een gezonde snack.

Hoe gebruikt u ingeblikte vis?

Ingeblikte vis, zoals tonijn of zalm, is allereerst heerlijk om uit blik te eten! Vooral tijdens de lunch of met een tussendoortje is dit een fijne manier om goede mineralen en vetten binnen te krijgen. Echter zijn niet alle soorten ingeblikte vis smakelijk om zo uit het blik te eten. Een tweede manier om vis in blik te eten is op een stokbroodje. Het is een smakelijke snack om aan uw gasten te presenteren tijdens een verjaardag of andere gelegenheid. Of wilt u zelf genieten van een gezonde snack met een lekker glas wijn? Sla de plank niet mis met een stukje stokbrood met vis – de ideale combinatie. Voeg hier indien gewenst een beetje zeezout, verse kruiden en/of augurken aan toe. En wat dacht u van een lunchsalade? De vis in blik geeft een goede smaak en is te gebruiken in diverse soorten salades. Kijk in het uitgebreide assortiment van Deepblue voor de verschillende soorten vis in blik.

Bestel via de website

Bij Deepblue vindt u in het assortiment veel verschillende soorten vis in blik. Heeft u vragen over de voedzaamheid of wilt u weten wat er allemaal mogelijk is? Neem dan contact op met de klantenservice voor meer informatie.  

https://deepblue.nu/