Fgenet
Image default
Eten en drinken

Creëer met deze bladerdeeg recepten voor alle feestelijkheden iets lekkers

Met de juiste bladerdeeg recepten kun je voor iedere gelegenheid iets heerlijks bereiden. Geef je binnenkort een feestje en lijkt het jou leuk je gasten te verrassen met een nieuw borrelhapje? Bekijk dan eens de bladerdeeg recepten van Tante Fanny. Misschien ken je de naam omdat je de verse deegproducten van dit merk wel eens in de supermarkt hebt zien liggen. Naast overheerlijk deeg waarin je geen kunstmatige kleurstoffen en kunstmatige smaakversterkers zult aantreffen, biedt Tante Fanny je ook tal van heerlijke bladerdeeg recepten voor speciale gelegenheden. Of natuurlijk om gewoon zelf van te genieten; voor een lekker bladerdeeg gerechtje is helemaal geen feestelijk excuus nodig.

Van borrelhapjes tot plaattaart

Met een veelzijdig deegproduct als bladerdeeg kun je veel heerlijke recepten bereiden. Voor bij de wijn kies je voor een hartig borrelhapje, een avondje voor je favoriete tv serie wordt altijd beter met een pittige kaassnack en wie houdt er niet van een vers koffiebroodje bij het ontbijt? Maar ook voor plaattaart, strudel, tartelette en onder meer galette vindt je talloze lekkere recepten bij Tante Fanny. Daarnaast kun je terecht voor recepten om quiche te maken of bijvoorbeeld een fruitige taart te bereiden. Of vind deegrecepten die aansluiten bij de feestdagen zoals kerstkransen, boterletters, Paasgebakjes of een heerlijke zelfgemaakte oranje tompouce. 

Deegproducten met een geweldige smaak

Heb je eenmaal je favoriete recept gevonden en kun je niet wachten om een partysnack, taart of quiche te gaan maken? Je vindt de benodigde verse deegproducten van Tante Fanny bij diverse supermarkten. Er zijn speciale degen voor het maken van quiche en taart, voor het bereiden van pizza’s en natuurlijk voor het creëren van allerlei bladerdeeg gerechten. Je kiest voor lekker deeg en deeg dat handig is in gebruik. Ga je een quiche maken en je koopt het verse deeg van Tante Fanny dan is dat al rond van vorm en opgerold in bakpapier. Zo maak je een vliegende start in de keuken.