Fgenet
Image default
Woning en Tuin

Uw oude kachel laten vervangen is een verantwoorde keuze

Wilt u uw kachel vervangen? Dan is Morial de professional die u nodig heeft. Wanneer u een houtkachel heeft, geniet u ’s avonds natuurlijk van veel warmte en sfeer. Een verouderde houtkachel is echter niet goed voor het milieu en veroorzaakt onveilige situaties. Na verloop van tijd kan onder meer aan de kachelkoord, stookbodem en de binnenkant van de verbrandingskamer slijtage optreden. Het kan ervoor zorgen dat er tijdens het stoken veel meer rookontwikkeling ontstaat in uw huis. De milieuonvriendelijkheid ligt vooral bij het ontstaan van leklucht, waardoor het verbrandingsproces wordt verhinderd. Zo zijn er nog veel meer oorzaken en gevolgen wanneer een houtkachel versleten is. Reduceer de fijnstofproductie van uw kachel en laat deze volledig vervangen, zodat u nog lang een warme sfeer in uw huis kunt creëren.

Hoe ziet u dat u uw kachel moet vervangen?

Uiteraard is het ook hoog tijd om uw kachel te vervangen wanneer u merkt dat de warmteopbrengst een stuk lager is dan normaal. Het gaat opvallen dat u met dezelfde hoeveelheid brandstof minder warmte voelt. Daarnaast kan de kachelruit snel vies worden en is de regelbaarheid van de luchttoevoer beperkter. De specialisten van Morial geven u graag advies wanneer u niet zeker weet of uw kachel aan vervanging toe is. Besluit u uw kachel te vervangen? Dan heeft de showroom van dit bedrijf een ruime keuze voor u beschikbaar. Hier vindt u de mooiste designs en krijgt u het beste advies van de kachelexperts. Wilt u overstappen naar een moderne kachel of liever een traditionele sfeer behouden? Het kan allemaal.

Dé kachelspecialist

Draag een steentje bij aan het milieu en houd uw huis schoon tijdens een warme winteravond in huis: kies voor de kachels van Morial. Vervang uw kachel bijvoorbeeld door een pelletkachel, een moderne kachel die voldoet aan alle recente regelgevingen. Daarnaast vindt u hier ook andere sfeervolle vrijstaande kachels, zoals nieuwe hout- en gaskachels. Morial garandeert u altijd de hoogste kwaliteit, een lange-termijnservice en de scherpste prijs.

https://morial.be/

Gerelateerde artikelen

Kapstokken voor kinderen nodig? Hier wat inspiratie!

Ramen en deuren pvc

Bij deze beddenwinkel in de provincie Antwerpen vindt u wat u zoekt