Fgenet
Image default
Hobby en vrije tijd

Privé ballonvaart maken met de nummer 1 in ballonvaren

Zin in een ballonvaart, maar mag het allemaal wat exclusiever? Wel, dan zit je goed met een privé ballonvaart van C-Air. Deze specialist in ballonvluchten organiseert overal in België ook privé ballonvaarten. Op deze manier ben je zeker van een persoonlijke service, exclusiviteit en een uitstapje om nooit meer te vergeten. Ideaal als romantisch geschenk of om klanten in de watten te leggen.

Privé ballonvlucht als uniek geschenk

C-Air Ballonvaarten is gespecialiseerd in ballonvluchten. De ervaren piloot organiseert er heel wat. In principe kan iedereen een ballonvlucht boeken, maar ook voor een ballonvlucht ben je bij hen aan het juiste adres.

Zij maken van ballonvaren een unieke gebeurtenis die weet te charmeren. Jij kiest zelf over welke regio je met de ballon wil vliegen en hoe de dag verloopt. Zo wordt de privé ballonvlucht een onderdeel van een groter geheel als je dat wenst. Bij C-Air Ballonvaarten denken ze graag met je mee en maken ze van je privé ballonvaart echt wat uitzonderlijks.

 

Meedenken over ballonvaren

Maatwerk op het vlak van ballonvaren is geen enkel probleem. Zo pak je uit met een origineel huwelijksaanzoek tijdens een ballonvlucht of neem je je klant mee voor een tripje boven zijn/haar eigen bedrijf. Een onvergetelijke gebeurtenis die je met een privé ballonvaart kunt waarmaken. Bovendien is zo’n vlucht helemaal niet duur, zeker niet als je weet wat er allemaal inbegrepen is.

Als je wil kun je de ballon mee helpen optuigen en je hangt langer dan een uur in de lucht. Standaard is er een hapje en een drankje voorzien, maar opteer je voor ballonvaren, dan is dit bespreekbaar. Zelfs een samenwerking met een restaurant of cateraar is mogelijk. Bij C-Air ballonvaren hebben ze hun eigen contacten, maar stel gerust zelf wat voor.

 

Boek vandaag nog je privé ballonvaart

Bij C-Air ballonvaren kies je in alle veiligheid het luchtruim. De zaakvoerder is als ervaren piloot al jaren thuis in privé ballonvlucht en houdt zijn materiaal in optimale staat. Zo ben je zeker van een comfortabele en veilige vlucht. Jij kiest zelf het vertrekpunt en na de vlucht word je netjes weer afgezet bij je wagen of de plek waar je het evenement verder wil zetten. Meer weten over de mogelijkheden of een privé ballonvaart vastleggen? Neem een kijkje op de site en neem vervolgens contact op. Een vlucht kost je maar één mailtje of telefoontje.

https://www.cair-ballonvaart.be