Fgenet
Image default
Attracties

De vele toepassingen van een mobiel toilet

Een mobiel toilet is een WC-wagen op wieltjes, die je dus op eender welke locatie kan plaatsen. Dat maakt deze toiletwagen heel handig voor particulieren en bedrijven die extra sanitaire faciliteiten nodig hebben voor een of meerdere dagen. 

Een mobiel toilet huren kan in verschillende situaties. Wij maakten een overzicht.

BRUILOFTEN

Sommige koppels organiseren een bruiloft in open lucht of in een tent op een weide. In dat geval zijn er geen toiletten in de buurt. Een mobiel toilet is dus absoluut noodzakelijk voor je gasten. Deze sanitaire units kan men apart plaatsen, of aansluiten op een tent (handig wanneer het regent). 

COMMUNIES

Wanneer communifeesten plaatsvinden is het vaak goed weer, waardoor de ouders maar al te graag een feest in hun eigen tuin organiseren. Indien je veel gasten uitnodigt, is het een goed idee om een toiletwagen te huren. Dan moet niet iedereen door het huis naar de badkamer. Dat bespaart je veel schoonmaakwerk achteraf. 

FESTIVALS EN OPTREDENS

Bij indoor festivals en optredens in zalen is er waarschijnlijk voldoende sanitair voorhanden. Maar bij muziekoptredens in open lucht, is dat niet het geval. Verplaatsbaar WC’s zijn dan een oplossing. Combineer ze eventueel met plaskruisen en een reeks wastafels. 

JAARMARKTEN EN BRADERIJEN

Ook gemeenten huren regelmatig toiletcontainers. Bijvoorbeeld tijdens een jaarmarkt of braderij. Op deze manier ontlasten ze de cafés en restaurants, waar bezoekers soms snel binnengaan om te plassen zonder iets te consumeren. 

BEDRIJFSEVENEMENTEN

Organiseer je een opendeurdag? Wordt er een nieuwe afdeling plechtig geopend? Of organiseer je een barbecue voor alle teamleden? Er zijn allerlei bedrijfsevenementen waarbij er nood is aan een mobiele WC.

SCHOLEN

Vandaag de dag worden heel wat schoolgebouwen gerenoveerd. Vroeg of laat worden ook de toiletten aangepakt. Als tijdelijke oplossing kan men dan een toiletwagen plaatsen, zodat de leerlingen nog steeds naar het WC kunnen gaan.