Fgenet
Image default
Kinderen

Online vind je de mooiste geboortekaartjes voor jouw nieuwe spruit

Je bent zwanger en binnen enkele weken mag je jouw nieuwe spruit verwelkomen. Wanneer het zover is, wil je dat heugelijke nieuws uiteraard delen met je hele familie en al je vrienden en collega’s. Hiervoor bestaat geen mooiere manier dan een aankondiging via een stijlvol en uniek geboortekaartje. Je kan standaard exemplaren kopen in de winkel, of kiezen om online unieke geboortekaartjes te laten ontwerpen. Bijvoorbeeld bij Hierbenik, de online specialist in geboortekaartjes op maat van jouw nieuwe kindje.

Wat voor geboortekaartjes laat jij online ontwerpen?

Online vind je een veel ruimer aanbod aan geboortekaartjes dan in een fysieke winkel. Dit is zeker het geval bij Hierbenik. Bij deze webshop vind je verschillende ontwerpen voor mooie kaartjes. Met welk kaartje wil je jouw nieuwe spruit aankondigen aan de wereld? Kies je een kaartje met leuke en snoezige diertjes? Of net een met kindjes op? Of gewoon een kaartje met een kleurvolle achtergrond en leuke geometrische vormen? Het zijn slechts enkele mogelijkheden van de geboortekaartjes die je online kan bestellen bij deze expert! Wil jij liever een uniek kaartje dat past bij jouw stijl en je nieuwe gezinslid? Dan bij je er aan het juiste webadres voor gepersonaliseerde geboortekaartjes.

Hoe je eigen kaartjes laten ontwerpen?

Wil jij gepersonaliseerde geboortekaartjes laten ontwerpen? Dan gebeurt dit via Hierbenik in enkele eenvoudige stappen. Ten eerste vraag je een offerte aan waarop het bedrijf binnen 24u reageert. Ben je tevreden met de offerte? Dan stuur je jouw wensen en ideeën voor je kaartjes via mail. Verbolgens gaan de ontwerpers voor je aan de slag met een eerste design. Hierop kan jij feedback geven voor eventuele aanpassingen totdat je helemaal tevreden bent. Hierbenik zorgt dan na de geboorte van je baby dat de kaartjes tijdig worden verstuurd naar je familie, vrienden en collega’s. Zo kunnen jullie samen dit heuglijke nieuws vieren.

https://www.hierbenik.be/