Fgenet
Image default
Dienstverlening

Kies voor een Teflon coating op uw materialen

Wist u dat u met een Teflon coating uw apparatuur en materialen optimaal kunt beschermen? SINVACON is hierin gespecialiseerd en past deze techniek graag voor u toe zodat u onder andere geen hechtingsproblemen meer ondervindt. Een Teflon coating is een graag geziene oplossing in verschillende sectoren, zoals de voedingsindustrie, chemische industrie en farmaceutische industrie. Ook in de horeca worden bijvoorbeeld pannen en bakplaten behandeld met deze coating. Wilt u weten wat deze specialist voor u kan betekenen? Lees dan snel verder en ontdek de voordelen van een handige en duurzame Teflon coating.

Een chemische verbinding die vele voordelen biedt

Teflon is de handelsnaam voor PTFE en is gebaseerd op een chemische verbinding die vaak toegpast wordt als coating voor een grote waaier aan toepassingen. Heeft u al ondervonden dat uw productieproces niet meer op rolletjes loopt omdat u bijvoorbeeld moeilijkheden heeft bij het verlijmen? Heeft u problemen bij het printen of heeft u last van een slechte hechting van uw coatings? Dan lost deze expert dit probleem graag voor u op. De reden dat deze coating zo breed toepasbaar is, is dat ze bestand is tegen een hoge hittegradatie en chemische stoffen. Bovendien is het een kostenefficiënte en milieuvriendelijke methode die lang meegaat. Wanneer schakelt u deze professional in?

Maak een afspraak met deze vakspecialist voor een behandeling

Wilt u hechtingsproblemen voorkomen door middel van een Teflon coating? Dan bent u bij SINVACON aan het juiste adres. Heeft u vragen of opmerkingen over de uitgebreide dienstverlening van deze expert? Of wilt u een afspraak maken met deze vakspecialist voor het inplannen van een behandeling van uw materialen? Neem dan zeker telefonisch contact op met deze vakspecialist of vul het online contactformulier in. U wordt dan zo snel mogelijk verder geholpen door de deskundige medewerkers en krijgt meer informatie over de voordelen van een Teflon coating.

https://www.sinvacon.be/