Fgenet
Image default
Industrie

Het nummer één metaalbewerkingsbedrijf in Brugge

Deze titel is metaalbewerkingsbedrijf Vanhaecke Constructie uit Brugge meer dan waard. Ze ontwerpen en produceren schitterende metalen constructies die ieder gebouw naar een hoger niveau tillen. Denk aan trapleuningen, balustrades, metalen afsluitingen, scheidingen in bijvoorbeeld winkels of restaurants, binnen- en buitendeuren en raamelementen. Of wat dacht u van een vuurkorf of carport op maat? De mogelijkheden zijn eindeloos.

Meer dan enkel een metaalspecialist

Het metaalbewerkingsbedrijf uit Brugge werkt uitsluitend met geschoolde en competente medewerkers. Allen hebben ze één ding gemeenschappelijk: de liefde voor hun vak. Ze voeren iedere opdracht met dezelfde gedrevenheid en passie uit en dat zie en voel je in het eindresultaat. Naast metaalwerken kunt u voor nog heel wat andere zaken bij hen terecht. Zo beschikken ze over een CNC gestuurde plasmasnijmachine, die vlot door staal, aluminium en inox snijdt. Daarnaast bieden ze ook verschillende lastechnieken aan. Deze zijn uitermate geschikt om metalen aan elkaar te branden, zoals containers, scharnieren, hekwerken en veel meer. Schakel hen in voor het onderhoud van onder meer graafmachines en zeefmachines en laat het transport van de onderdelen aan hen over. Jawel, u leest het goed: ook voor transportuitvoeringen bent u bij deze gespecialiseerde firma aan het juiste adres. Ze zorgen ervoor dat alle materialen op een veilige manier van punt A naar punt B worden gebracht.

Niets is onmogelijk: leg hen uw idee voor

Het metaalbewerkingsbedrijf uit Brugge is bijzonder toegankelijk voor vragen en feedback. Heeft u een project waar u graag hulp bij krijgt? Stuur hen een berichtje. Ze bekijken graag in welke mate ze uw idee mee kunnen helpen realiseren. Naast complete constructies, produceren ze ook metalen onderdelen die later aan een groter geheel toegevoegd worden. Denk bijvoorbeeld aan tussenschotten en draagbalken. Alle creaties kunnen voorzien worden van een industriële coating. Dergelijke coating wordt gebruikt in industriële omgevingen en beschermt het object tegen roest, zuren en slijtage. Bekijk hun website en ontdek alle opties.

https://vanhaecke-constructie.be/