Fgenet
Image default
Bedrijven

Het kiezen van de juiste kleding

Kleding, opgevat als mode, maakt tegenwoordig deel uit van een groot wereldwijd bedrijf dat miljoenen beweegt en een belangrijke mobilisatie van merken, ontwerpen, kledinghuizen, evenementen, enz. vertegenwoordigt. Natuurlijk legt de mode-industrie vooral op wat we allemaal dragen, het is moeilijk om te ontsnappen aan het mandaat dat de grote merken en ontwerpers ons elk seizoen brengen, maar nu moeten we verduidelijken dat het volgen van de mode niet inhoudt dat we weten hoe we ons moeten kleden, of dat wat laten we zeggen dat het op wat voor manier dan ook goed voelt.

Kleding is noodzakelijk

Weten hoe we ons moeten kleden, impliceert het verstrekken van een hoge mate van zelfkennis en persoonlijk gezond verstand, dat wil zeggen weten dat we fit zijn en niet, wat min of meer comfortabel is om te gebruiken, afhankelijk van de gelegenheid of activiteit die wordt uitgevoerd. Als we een activiteit in het veld moeten bijwonen, kunnen we niet met een feestjurk gaan, of als we een verbintenis hebben die verband houdt met religie, kunnen we niet aanwezig zijn met een provocerende outfit, omdat we in beide gevallen het “protocol” zullen volgen kleding die in die gevallen meestal wordt aanbevolen, respectievelijk iets comfortabels en eenvoudigs, respectievelijk serieus en ingetogen. Dus bij het aankleden moeten we niet alleen opletten en bedenken dat de kleding past bij het bestaande klimaat waarin we leven en de activiteiten die we ontplooien, maar het is ook essentieel om te weten dat het bij ons past en goed voor ons is; mode is boeiend en weet de kwalitatieve sprong te maken, maar als we geen aandacht besteden aan de rest van de factoren die duidelijk worden genoemd, zouden we niet weten hoe we ons moeten kleden. Net als dat je tegenwoordig online je eigen sneakers kunt ontwerpen, geldt dit tevens voor kleding bedrukken. Maak het jouw eigen, en creëer je eigen stijl.

Doel van kleding

Kleding is een complex maar fascinerend onderdeel van ieders leven. Kleding wordt voornamelijk gebruikt om ons lichaam te bedekken, ons er eleganter uit te laten zien en ook om veel uit te drukken over iemands status, persoonlijkheid en beroep. Verschillende kledingstijlen worden gebruikt, afhankelijk van de gelegenheden en sociale situaties. Kleding wordt voornamelijk gebruikt om ons lichaam te bedekken, ons er chiquer uit te laten zien en ook om uit te drukken waar we heen gaan. Voor bijv. We dragen bepaalde kleding om sociale of psychologische redenen.