Fgenet
Image default
Bedrijven

Brandweermateriaal komt overal van pas

Elke brand gaat gebaat bij het gebruik van het juiste brandweermateriaal. Daarom is het belangrijk dat u weet wat u koopt en u zeker ook het juiste materiaal koopt. Bij Belgian Fire Safety kunt u terecht voor al uw brandweermateriaal. Al hun materiaal is uitgetest en bewezen dat het helpt. Bovendien kunt u in hun winkel ook terecht met al uw vragen. Het zijn echte experten op het vlak van brandweermateriaal en kunnen u dan ook zeggen welk materiaal u het beste koopt voor welke toepassing.

Vertrouw op hun deskundigheid

Hun medewerkers hebben soms ook zelf ervaring met het blussen van branden, maar zitten wel vooral in de verkoop van het juiste materiaal. Wanneer u bij hen een accessoire koopt, bieden zij u de service aan om het zelf te komen installeren. Zo kunt u perfect een brandslang kopen die gemaakt is om FREEGEN mee te spuiten, wat u tevens bij Belgian Fire Safety kunt kopen. Blusschuim van FREEGEN brengt immers veel voordelen met zich mee doordat het fluorvrij en biologisch afbreekbaar is. Het is vrij van schadelijke stoffen en is ideaal voor branden in klasse A. Dat wil zeggen dat FREEGEN ideaal is om woningbranden en natuurbranden te blussen. Geen enkele klus is te groot voor het schuim. Het legt een beschermende en ondoordringbare laag schuim op het brandende oppervlak wat ervoor zorgt dat het vuur niet meer kan ademen. Wanneer het vuur stikt, dooft het uit en is de brand geblust. Dat maakt van schuim een heel efficiënt blusmiddel.

Laat u inspireren

De medewerkers kunnen meedenken met u als u hen vertelt wat u juist zoekt. Zij weten van elk product het gebruik en kunnen u dan ook adviseren bij de aankoop van het juiste product. Hun deskundigheid kent geen grenzen. Neem contact met hen op en ontdek wat zij u allemaal te bieden hebben.