Fgenet
Image default
Zakelijke dienstverlening

Een zorgvuldige aanstelling van een preventieadviseur

Als werkgever met meer dan 20 werknemers in dienst, bent u verplicht om een preventieadviseur aan te stellen. Weet u echter niet goed hoe u dit moet aanpakken en kunt u wel wat hulp gebruiken bij de aanstelling van een goede preventieadviseur? Dan moet u bij adviesbureau Wiels zijn. Dit bureau beschikt over een multidisciplinair team dat een ruime kennis heeft op het vlak van domeinen zoals veiligheid en preventie, ruimtelijke ordening en stedenbouw en milieu en energie. U zit bij deze specialisten dus zeker goed als u ondersteuning nodig heeft op het vlak van veiligheid en preventie op de werkvloer.

U bent verplicht een preventieadviseur aan te stellen

Grote ondernemingen zijn verplicht een preventieadviseur aan te stellen. Deze expert staat u hier graag in bij en vertelt u alles wat u moet weten om de aanstelling van een nieuwe en bekwame preventieadviseur vlot te laten verlopen. De invulling gebeurt volledig op maat van uw onderneming. U kunt er dus op rekenen dat u de juiste man of vrouw in dienst neemt. Preventieadviseurs stellen onder andere risicoanalyses op, onderzoeken uw arbeidsplaats, geven advies en houden wettelijk verplichte kennisgevingen bij. Zit uw huidige preventieadviseur tot over de oren in het werk en bent u op zoek naar een extra paar handen? Of zoekt u vervanging tijdens een afwezigheid? Doe dan beroep op de professionele dienstverlening van deze specialisten en leer meer over hun aanbod.

Stel zorgvuldig een preventieadviseur aan

Bent u als bedrijfsleider verantwoordelijk voor 20 of meer werknemers? Dan bent u verplicht om een preventieadviseur aan te stellen. Kunt u hier wel wat hulp bij gebruiken? Dan doet u er goed aan om aan te kloppen bij adviesbureau Wiels uit Zwevegem, in de provincie West-Vlaanderen. Twijfel niet en neem contact op met de deskundige medewerkers van dit professioneel adviesbureau en geniet van de ondersteuning die zij u aanbieden.

https://www.wiels.be/nl

Gerelateerde artikelen

Welk materiaal heeft u nodig voor het verpakken van voedingsmiddelen in Noord-Brabant?

Boekhoudkantoor in Antwerpen met diverse expertises

Waar investeren in vastgoed buitenland