Fgenet
Image default
Dienstverlening

Een eiken vloer geeft uw vertrek een geweldige uitstraling

Als u prijs stelt op een stijlvol interieur dan is een eiken vloer met fineer plinten een logische keuze. Bijkomend voordeel is dat u deze vloer met heel veel verschillend meubilair kunt combineren. Ook omdat u bij Q-Floor de keuze heeft uit meerdere kleuren. Bij licht meubilair past een wat donkerder vloer perfect. Andersom geldt dat een lichte vloer donkere meubels juist extra accentueert. U kunt bij uw vloer een extranuance aanbrengen met mooie eiken fineer plinten. Ook die koopt u bij het bedrijf in Rotselaar.

Een eiken vloer combineren met vloerverwarming

Vloerverwarming wordt steeds populairder. In steeds meer huizen doet deze comfortabele manier van verwarmen zijn intrede. Zeker omdat u dit prima kunt combineren met alternatieve manier van verwarmen, zoals een warmtenet of een elektrische warmtepomp. Ook op de koudste dagen is de ruimte heerlijk comfortabel warm. Een eiken vloer leent zich bij uitstek voor vloerverwarming. De slangen worden direct onder de vloer geplaatst. Het hout geleidt de warmte prima. Werk de vloer af met eiken fineer plinten. Zorg ervoor dat de installatie onder de vloer bereikbaar is voor onderhoud, bijvoorbeeld via een luik in de vloer. Op q-floor.com vindt u volop inspiratie en combinatie tips.

Kies voor een stijlvolle vloer met lange levensduur

Wilt u ook zo’n mooie eiken vloer met de beste eiken fineer plinten? Kies dan altijd voor een leverancier die precies weet waar een mooie vloer aan moet voldoen. Die moet niet alleen het oog strelen, maar ook nog eens duurzaam zijn en eenvoudig in onderhoud. Als u uw parketvloer op de juiste manier onderhoudt kunt u er tientallen jaren plezier van hebben. Het enige dat nodig is, is af en toe een nieuwe laag lak of olie om het hout optimaal te beschermen. Kleine beschadigingen kunnen vrijwel onzichtbaar worden weggewerkt. U kunt voor advies altijd contact opnemen met uw betrouwbare parketvloer producent.