Fgenet
Image default
Dienstverlening

Software voor schoonmaakbedrijven: een innovatie waaraan u niet voorbij kunt gaan

Het klassieke beeld van schoonmakers die met een emmer sop en een spons in de hand hun werkzaamheden verrichten, geldt lang niet altijd meer. Ook binnen de schoonmaakbranche volgt de ene innovatie de andere op. Denkt u bijvoorbeeld aan robots die het vloeronderhoud voor hun rekening nemen. Maar ook software voor schoonmaakbedrijven, waaronder CleanJack, is daar een voorbeeld van. Niet alleen is dat een ontwikkeling op zich, maar ook een ontwikkeling waarmee u meer tijd vrijmaakt om u over de implementatie van andere innovaties te buigen.

De jaren van ontwikkeling binnen de schoonmaakbranche staan voor de deur

Een ondernemer die kwaliteit hoog in het vaandel draagt, staat open voor innovaties die zijn werkzaamheden en uiteraard die van zijn werknemers gemakkelijker en efficiënter maken. De verwachting is dat er de komende jaren veel ontwikkelingen op schoonmaakgebied zullen worden doorgevoerd. Dit heeft mogelijk ook een positief effect op het personeelstekort. De jongere generatie, die zich over het algemeen minder voor het schoonmaakwerk interesseert, kan hierdoor wel meer werkplezier ervaren.

Programma’s die tijd en moeite besparen

CleanJack en andere software voor schoonmaakbedrijven maken het u en uw schoonmaakpersoneel een stuk gemakkelijker en aangenamer. Denkt u bijvoorbeeld eens aan programma’s waarmee eenieder per direct op de hoogte is van het werkrooster voor de komende weken. Of een programma waarmee u een stuk sneller en correcter kunt factureren. Wie een professioneel schoonmaakbedrijf wil runnen, kan hier niet omheen. M.I.D. Software Engineering uit Deerlijk is professioneel distributeur van deze software.

Kies voor CleanJack

Over welke kwaliteiten uw schoonmakers ook bezitten, wanneer de planning en organisatie van uw onderneming niet als een huis staan, zal succes uitblijven of slechts van korte duur zijn. Binnen de software voor schoonmaakbedrijven is vooral CleanJack in toenemende mate populair. Dit programma voor planning en tijds- en aanwezigheidsregistratie brengt voor iedere werknemer meer duidelijkheid. Dergelijke software schaft u het best aan bij www.mid-se.be/. Neem contact op met dit bedrijf voor meer informatie.