Fgenet
Image default
Auto's en Motoren

Een betrouwbare kortverhuur van een comfortabele elektrische auto

Move2Green is een wagenrentingsbedrijf dat zich focust op de kortverhuur van een elektrische auto. Ze hebben hiervoor een uitgebreid wagenpark ter beschikking met tientallen auto’s van topmerken. Hun garage in Sint-Lievens-Houtem is voornamelijk populair bij ondernemingen die een bedrijfswagen willen huren.

Wat mag je verwachten van een shortlease?

Een shortleasecontract is een speciale formule waarbij je voor een dag, enkele weken tot zelfs meerdere maanden een auto leaset. Bij het contract voor de kortverhuur van een elektrische auto bij Move2Green kan je de bedrijfswagen huren tot maximum zes maanden. Ook voor persoonlijk gebruik telt dit maximum. Je krijgt hierbij de keuze uit het volledige assortiment aan elektrische auto’s die ze bij deze garage te bieden hebben. Kies jij bij de renting voor een wagen van het merk Tesla? Of past een Polestar meer bij jouw rijstijl? Het kan allemaal door het brede aanbod van deze experten. Als je nog niet goed weet welke auto het best bij jouw situatie past, reken je bij deze garage uit Sint-Lievens-Houtem op deskundig advies. Dankzij hun vele jaren ervaring hebben zij de nodige expertise om je correct verder te helpen bij de zoektocht naar een bedrijfswagen om te huren. Zo wordt de renting van een wagen plots heel wat eenvoudiger. Bovendien bepaal je volledig zelf hoe lang het contract voor de kortverhuur van de elektrische auto duurt.

Wacht niet langer en kies voor een shortleasewagen

De auto’s uit het aanbod van deze specialisten zijn zeer begeerd. Je kan er dan ook echte topmerken als bedrijfswagen huren. Wacht daarom niet te lang als je interesse hebt in de kortverhuur van een elektrische auto en ga vandaag bij hen langs om de renting van je favoriete wagen in orde te brengen. Je maakt eenvoudig telefonisch een afspraak. Ze zijn eveneens te bereiken via het handige contactformulier op hun website.

https://move2green.be/