De vloer is natuurlijk de eyecatcher in uw woning. Dit valt direct op bij binnenkomst. Wanneer u een nieuwe vloer wilt laten leggen, mag dat natuurlijk enkel een vloer zijn van perfecte kwaliteit. Bekijk dan eens het aanbod van Vivante Bekenkamp. Zij beschikken over twee filialen, één in Bussum en één in Hilversum, waar alles draait om vloeren. Het is haast onmogelijk om hier niet direct in één keer te slagen. Benieuwd naar wat Vivante Bekenkamp in huis heeft voor uw vloer? Lees dan verder!

Voor vrijwel ieder budget is er een passende vloer te vinden

Van laminaat tot pvc vloeren, in Bussum vindt u de vloer waar u naar op zoek bent. Maar ook voor vloer-, wand- en raambekleding bent u zowel hier net als in Hilversum aan het juiste adres. Of u nu van modern of strak houdt, van rustiek of industrieel, hier vindt u zonder twijfel waar u naar op zoek bent. Bij het filiaal in Bussum en in Hilversum beschikken ze over een ruim aanbod aan vloeren, waardoor er voor vrijwel ieder budget een passende vloer te vinden is.

Bent u al bekend met het lookbook van Vivante Bekenkamp?

Heeft u al een blik geworpen op het assortiment vloeren van Vivante Bekenkamp, maar weet u niet goed welke vloer het beste bij uw woning past? Dan kunt u vast inspiratie opdoen via het lookbook. Hier kunt u een selectie maken van de vloeren en vast inspiratie opdoen. Wanneer u vervolgens langs komt in één van de vestigingen, kunnen de werknemers u voorzien van advies op maat. Hierdoor weet u zeker dat u een vloer kiest die volledig bij u en uw woning past. Wilt u meer informatie ontvangen? Neem dan contact op met de medewerkers van Viviante-Bekenkamp. Zij staan u graag te woord. Wanneer komt u langs om inspiratie op te doen voor uw vloer?