Fgenet
Image default
Winkelen

Multifunctionele aluminium binnendeuren voor in huis

De aluminium binnendeuren van IDA zijn heel geschikt voor diverse interieurs door een tijdloos design. Daarbij maak je de keuze voor een kleur die past bij jouw woonwensen en personaliseer je de deuren met industriële, klassieke of moderne deurklinken. De deuren worden bijvoorbeeld met glas gemaakt en kunnen worden voorzien van onzichtbare scharnieren voor een ruimtelijk effect en een optimale lichtinval. Zo creëer je een open sfeer in je woning. Daarbij zitten er veel voordelen aan het gebruik van aluminium voor binnendeuren en binnenwanden.

De voordelen op rij voor aluminium binnendeuren

IDA staat voor Interior Doors Aluminium. Zoals de naam al aangeeft, worden de binnendeuren en binnenwanden bij IDA vervaardigd uit aluminium. Dit kan tevens in combinatie met glas. Er wordt een speciale poederlak met hamerslag effect gebruikt dat bijdraagt aan een industriële uitstraling. De deuren hebben dan wel de stalen look, maar zijn drie keer lichter dan staal. Daarbij zijn ze wel erg sterk en makkelijk in het onderhoud. Hierdoor zijn de aluminium binnendeuren van IDA ook erg geschikt voor gezinswoningen. Bovendien is aluminium volledig recyclebaar waardoor hergebruik mogelijk is. Koop je via IDA aluminium binnendeuren dan draag je hiermee bij aan een beter milieu en kies je voor een duurzaam product.

Woonideeën

Via IDA kun je zowel aluminium binnendeuren als aluminium binnenwanden verkrijgen. Afhankelijk van jouw woonwensen en de ruimte die beschikbaar is, heb je keuze uit enkele deuren, dubbele deuren of pivot- of taatsdeuren. Hierbij kan een combinatie gemaakt worden met de transparante binnenwanden van IDA. Zo maak je optimaal gebruik van het licht in jouw woning en creëer je een heerlijk ruimtelijk gevoel waarbij je ruimtes van elkaar kunt afscheiden maar de verbinding tussen de ruimtes niet verliest. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden en wil je alvast wat inspiratie opdoen? Bezoek dan de website van IDA voor tal van woonideeën met aluminium binnendeuren en aluminium binnenwanden.

https://idadoors.com