Fgenet
Image default
Woningen

Creëer een unieke fotocollage die past bij jouw stijl

Wil jij je mooiste herinneringen vereeuwigen en ze een prominente plek geven in je huis? Dan is Modulari dé oplossing voor jou. Met de gebruiksvriendelijke ontwerp tool van Modulari maak je in een handomdraai een prachtige fotocollage die perfect past bij jouw interieur. De brede selectie aan vormen waaruit je kunt kiezen, zorgt ervoor dat je creatief kunt zijn met je collages. Of je nu kiest voor een strakke vierkante vorm, de zeshoekige hexagon of een speelse cirkel, jouw fotocollage wordt gegarandeerd een eyecatcher in jouw huis. 

Begin met ontwerpen!

Klaar om je eigen unieke fotocollage te maken? Bij Modulari is het super eenvoudig om te beginnen. Surf naar de website en kies de vorm die het beste bij jouw stijl past. Kijk vervolgens naar de ruime keuze aan materialen, zoals aluminium, forex en plexiglas, zodat je jouw fotocollage volledig kunt aanpassen aan je eigen stijl en smaak. Daarnaast zijn er maar liefst 5 verschillende maten waaruit je kunt kiezen, zodat jouw fotocollage perfect past op elke muur in huis.

Met het unieke magnetische systeem kun je de tegels eenvoudig ophangen zonder dat je gaten hoeft te boren in de muur. Ook worden de tegels los geleverd, zodat je de flexibiliteit hebt om je fotocollage naar wens aan te passen en te veranderen. Als kers op de taart biedt Modulari de mogelijkheid om aparte foto’s te laten bedrukken voor elke tegel of een grote foto over meerdere tegels te laten bedrukken voor een dramatisch effect. Zo kun je jouw unieke fotocollage maken met foto’s die jouw herinneringen en persoonlijkheid weerspiegelen.

Hang jouw ontwerp op de perfecte plek

Indien je twijfelt over de beste plek om jouw ontwerp op te hangen, biedt Modulari de perfecte oplossing. Met de handige ontwerp tool kun je er zeker van zijn dat jouw ontwerp optimaal tot zijn recht komt op de muur. Maak simpelweg een foto van de muur waar je het ontwerp wilt ophangen, upload deze in de tool en bekijk het resultaat. Deze gebruiksvriendelijke tool is een geweldige manier om te zien hoe jouw ontwerp eruit zal zien op de muur en kan je helpen bij het maken van een weloverwogen beslissing.

Wacht niet langer en creëer nu je eigen unieke fotocollage met Modulari. Het is de perfecte manier om jouw meest dierbare herinneringen te koesteren en een persoonlijke touch te geven aan je interieur. Bestel jouw fotocollage vandaag nog en geef je huis de sfeer die het verdient.