Fgenet
Image default
Onderwijs

Onderwijsmateriaal over taal voor het basisonderwijs

Hebben de kinderen uit je klas moeite met taal en zou je hen graag extra lesmateriaal willen aanbieden? Educatieve Uitgeverij Kinheim uit Nieuwendijk biedt onderwijsmateriaal voor het basisonderwijs over taal aan. Dankzij het lesmateriaal van deze uitgeverij leren kinderen op leuke wijze meer over de vakken en onderwerpen die aan bod komen op de basisschool. Zo ontwikkelen zij zich sneller en is de kans op blijven zitten kleiner.

Welk materiaal over taal kun je bij deze uitgever bestellen?

Er zijn veel leerlingen die moeite hebben met taal en daarom extra lesmateriaal goed kunnen gebruiken. Bij deze uitgever vind je diverse materialen om kinderen te helpen met taal. Denk hierbij aan puzzel- en oefenboeken. Hier staan puzzels, plaatjes en opdrachten in die de spelling en woordenschat van kinderen verbeteren. Ook lesmateriaal om te oefenen met begrijpend lezen zijn aanwezig in de webshop van deze uitgever uit Nieuwendijk. Ze bieden lesmateriaal aan over elk aspect van taal, zodat kinderen elk onderdeel van taal goed ontwikkelen. Het onderwijsmateriaal over taal voor het basisonderwijs bestaat uit verschillende niveaus. Zo kun je zelf het lesmateriaal voor taal samenstellen, afhankelijk van de behoeftes van de kinderen in je klas. Elk boek is gericht op leerlingen met verschillende leerniveaus, zodat je écht een persoonlijk leertraject aan kunt bieden waar de kinderen baat bij hebben.

Stel zelf je proefpakket samen

Wil je graag onderwijsmateriaal over taal voor het basisonderwijs bestellen? Stel dan zelf je proefpakket samen met al het lesmateriaal dat geschikt is voor de kinderen in je klas of de kinderen op je school. Filter op het vak of de klas waar de kinderen in zitten en bekijk alle boeken die deze uitgever aanbiedt. Voor vragen of advies kun je uiteraard ook bij deze expert terecht. Ze helpen je graag verder, zodat je de juiste boeken voor de kinderen bestelt.

https://www.kinheim.be/