Bij cateringbedrijf JÖRD bent u op de juiste plek als u op zoek bent naar een catering in Antwerpen en omgeving! JÖRD is een bedrijf dat werkelijk van alle markten thuis is als het komt op de verzorging van uw event, feestje, trouwerij of avondje met vrienden. Ze hebben ontzettend veel mogelijkheden als het aankomt op gerechten van verse en eerlijke ingrediënten!

Vers en eerlijk: catering Antwerpen

De verse en eerlijke ingrediënten zijn met zorg uit de streek gehaald. Dat betekent dus dat ze eerlijk zijn tegenover de afnemers uit de buurt en u laten genieten van al het goede eten. De ingrediënten worden met zorg klaargemaakt en ze zijn zeer innovatief met nieuwe gerechten. Heeft u specifieke wensen hiervoor? Dat is geen probleem! Als catering in Antwerpen en omgeving hebben ze een ruime keuze! Bent u op zoek naar een catering voor alleen amuses? Laat de kok Kelly Verborgstadt. Het voor u klaarmaken. Maar ook als u juist op zoek bent naar een bedrijf dat uitgebreid het eten kan verzorgen komt dat goed. Of het een walking dinner betreft of een buffet, alles is mogelijk.

Terug naar de basis

Bij JÖRD komt u niet zo snel moesjes, gelletjes en dergelijke tegen. De gerechten hebben deze opsmuk niet nodig namelijk! Doordat er erg naar de basis teruggegaan wordt, krijgt u fantastische pure smaken. Ook kan JÖRD de drankjes bij de gerechten serveren. Ze weten precies welke wijn, bier of fris lekker bij een gerecht smaakt. Op en top een verwennerij dus! En waar u dan de gerechten en het drinken in moet serveren? Dat kan gewoon in het servies dat JÖRD voor u heeft meegenomen. Zo hoeft u niet naderhand nog dingen af te wassen of u zorgen te maken of u voldoende servies heeft. Heeft u altijd al eens een home cooking willen doen? Of misschien wel een outdoor cooking? Laat JÖRD voor u klaar staan als catering in Antwerpen en Brasschaat!

 

https://jordcatering.be/