Fgenet
Image default
Vakantie

7 Bezienswaardigheden in München waar je nog nooit over gehoord hebt

De Duitsers staan bekend om hun innovatieve mindset en het streven naar perfectie tijdens het leven. Dit helpt ze niet alleen om veel te leren maar ook om het leven een stuk beter te maken. Dit zie je terug in de uitvindingen en architectuur.

Als je Duitsland in al haar perfectie wil ervaren, ga dan naar München. We zullen een aantal bezienswaardigheden bespreken die je niet mag missen als je in München bent.

Als je onderstaande dingen in München wil gaan doen, overweeg dan om een auto te huren en langs al deze plekken te rijden. Meer info hier: https://www.autoprio.nl/.

Opwindende uitstapjes in München:

Als je in München bent mag je deze 7 dingen echt niet missen.

Luister en kijk naar het Rathaus-Glockenspiel

Dit is geen architectonisch hoogstandje van München maar het bevat wel geweldige mechanica. De belangrijkste bezienswaardigheid is een bezoek aan deze mechanische klokken die prachtig geluid voortbrengen.

Je kunt dit niet de hele dag bezoeken, de klokken spelen alleen tussen maart en oktober om 11:00u, 12:00u en 17:00u.

München Residenz bezoeken

Als je meer wil weten over de geschiedenis van Duitsland, specifiek over de kunst: dit is de plek waar je moet zijn. Je kunt deze plek niet geheel ontdekken in één bezoek. Als je de schoonheid van Duitsland een hele dag lang wil ontdekken, ga naar de Residenz.

Mis het BMW Museum niet

Het maakt niet uit of je een auto fanaat bent of niet, je gaat hiervan genieten omdat je hier alle technologische ontwikkeling kan bekijken die bij dit merk heeft plaatsgevonden. Je ziet hier allerlei antieke modellen van auto’s, vrachtwagens en andere voertuigen van BMW.

Bezoek de Pinakothek

Dit is één van de oudste kunstgalerijen. Je vindt hier items en schilderijen van de jaren 1200. Ook staan er allerlei artefacten uit de wereldgeschiedenis.

Mustsee: de Asam kerk

Dit was in en voor de 18e eeuw een privé kapel van twee broers. Asam is de naam van één van de broers. Je vindt hier fantastische kunst op de muren en het plafond.

 

Dit is een centraal plein waar je lekker kunt shoppen. Ook zie je hier veel oude architectuur uit de 12e eeuw. Deze plaats heeft je veel te bieden.

Mis de iconische bier barretjes en tuinen van München niet

Het maakt niet uit wat je overdag doet, als het einde van de dag nadert moet je het afsluiten in een iconische bier bar of tuin in München. In de hele stad vind je plekken die deze service bieden en je zult genieten van het eind van de dag in een omgeving met traditionele muziek.

Conclusie

Duitsland is een land dat wereldwijd een grote rol heeft gespeeld in de ontwikkeling van voertuigen. Daarnaast bezit Duitsland ook bijzondere architectuur. Als je München wil bezoeken, sla de bovengenoemde plekken dan zeker niet over. Ze zullen je een glimp geven van de geschiedenis en ontwikkeling van Duitsland.

https://www.autoprio.nl/