Fgenet
Image default
Bedrijven

Waarom zou u kunst lenen?

Elk interieur krijgt meteen extra allure met prachtige kunst aan de muur, toch? Zowel particulieren als bedrijven ervaren de voordelen van kunst lenen. Bij Art Forum, gevestigd in Antwerpen, kunt u terecht om smaakvolle kunst te lenen. Zij hebben zowel hedendaagse als klassieke werken in de collectie beschikbaar. Met jarenlange ervaring is deze galerij de perfecte match met kunstliefhebbers. Wilt u meer weten over wat er zo uniek is aan kunst lenen? Lees dan snel hieronder verder.

Kunst lenen heeft niets dan voordelen

Exclusieve, (inter)nationale kunst aan de muur transformeert elke ruimte in een handomdraai. Art Forum heeft een grote collectie beschikbaar, wat uw persoonlijke smaak ook is. U kiest zelf de tijdsperiode dat u kunst wilt lenen, de service achteraf krijgt u er gratis en voor niets bij. U kunt zo vaak afwisselen als u zelf wilt én u kunt het kunstwerk in kwestie achteraf ook aankopen. Zo is er geen sprake van monotonie op de bedrijfsvloer of in de modelwoning die u wenst te verkopen. Elke formule bij deze specialisten is bovendien volledig fiscaal aftrekbaar. Per maand kan u al vanaf 25 euro per maand genieten van nieuwe kunst. Bekijk de collectie om het juiste schilderij, de mooiste foto of smaakvol sculptuur te vinden waar u naar op zoek bent.

Geef uw wensen door

Kortom, kunst lenen biedt tal van voordelen voor elk bedrijf of particulier met een passie voor kunst. Aarzel niet langer en doe beroep op de flexibele formules van het bedrijf. Zij stellen een persoonlijke en voordelige aanpak op maat voor. Neem een kijkje op de website van het bedrijf om de collectie te ontdekken. Heeft u nog vragen over kunst lenen? Of wilt u meteen van start gaan? Stuur hen een e-mail, bel hen even op of laat uw gegevens achter via het online contactformulier.