Fgenet
Image default
Woningen

Verkoop snel je huis met behulp van deze vastgoedstylist

Heb je het huis van je dromen gevonden? Maar kan je nog niet verhuizen voor je jouw huidige woning hebt verkocht? Dan kan het lonen om beroep te doen op een vastgoedstylist. Een vastgoedstylist maakt jouw woning immers verkoopklaar. Zo wordt je huis sneller verkocht, en krijg je er waarschijnlijk een betere prijs voor. Al dat tegen een relatief lage kostprijs voor jezelf. Benieuwd hoe een vastgoedstylist dit klaarspeelt? Lees dan zeker verder!

Wat doet een vastgoedstylist?

Potentiële kopers die je huis komen bezichtigen vinden het misschien moeilijk om het potentieel van je huis te zien. Omdat ze afgeleid worden door de meubels die er nog instaan en die niet in hun smaak zijn. Of net omdat er geen meubels meer staan en het huis te kaal lijkt. Om dat te vermijden, zorgt een vastgoedstylist, zoals IntraStijl uit Beerse, voor een neutrale en aangename aankleding en inrichting van je huis. De stylist creëert namelijk een aangename sfeer waarin iedereen zich thuis kan voelen. Zo stel je potentiële kopers op hun gemak en toon je meteen wat voor mogelijkheden er zijn voor de inrichting.  De vastgoedstylist van IntraStijl biedt je daarbij bovendien twee keuzes: je laat je huis stylen met echte meubels, of met kartonnen meubels. Zo kies je zelf wat past bij je budget.

Schakel een expert in en richt je huis in voor verkoop

Door een vastgoedstylist in te schakelen om je huis in regio Antwerpen te verkopen, trek je meer kijkers en stijgt de meerwaarde van je huis gemiddeld 15%. Zo wordt je huis niet alleen sneller verkocht, maar krijg je er ook een betere prijs voor. Aarzel dus niet en schakel snel IntraStijl uit Beerse in om jouw huis te stylen voor verkoop! De stylist komt dan spoedig langs om de mogelijkheden te overlopen en verschillende ruimtes in je huis of appartement stijlvol in te richten. Zo hoef je zelf helemaal niets te doen.

https://www.intrastijl.be/