Fgenet
Image default
Aanbiedingen

administratief bediende

jobs zonder diploma

administratief bediende

 

Vacature: Administratief Bediende (M/V) – Regio Brussel

Tempo-Team, jouw partner voor werk!

Ben jij iemand die elke dag met een glimlach opstaat? Dan hebben we een interessante functie voor jou! Voor een toonaangevende ICT-partner in de regio Brussel zijn we dringend op zoek naar een gemotiveerde Administratief Bediende om ondersteuning te bieden aan de logistiek manager en zijn team.

Functieomschrijving:

Als Administratief Bediende ben je verantwoordelijk voor diverse taken binnen het team. Jouw voornaamste verantwoordelijkheden zijn het beheer van bestellingen, het controleren van facturatie en het bijhouden van het klassement. Je werkt in een interimcontract van maanden met mogelijkheid tot verlenging.

Profiel:

Om in aanmerking te komen voor deze functie, voldoe je aan de volgende vereisten:
– Je hebt minstens jaar ervaring in een vergelijkbare functie.
– Je hebt een uitstekende kennis van het Nederlands en een gemiddelde kennis van het Frans.
– Je bent goed vertrouwd met MS Office, kennis van SAP is een pluspunt.

Meer informatie:

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met het Tempo-Team kantoor in Brussel. Onze consulenten staan klaar om al je vragen te beantwoorden en je verder te helpen in het sollicitatieproces. Je kunt ons bereiken op het telefoonnummer vermeld in de vacature.

Waarom kiezen voor Tempo-Team?

Tempo-Team is jouw betrouwbare partner op de arbeidsmarkt. Dankzij onze uitstekende contacten met diverse ondernemingen, van multinationals tot KMO’s, kunnen we een breed scala aan jobmogelijkheden aanbieden. Onze ervaren consulenten hebben inzicht in de vereiste vaardigheden, houding en diploma’s voor jouw nieuwe job. Met onze verschillende divisies sluiten we nauw aan bij wat jij en bedrijven precies zoeken.

Interesse?

Ben jij klaar voor deze boeiende uitdaging als Administratief Bediende? Aarzel dan niet en stuur vandaag nog je sollicitatie. Neem contact op met Tempo-Team Brussel Office of stuur je CV online. We kijken ernaar uit om jou te ontmoeten en samen te werken aan jouw professionele succes!

Met vriendelijke groet,

Het Tempo-Team Team
Tempo-Team Brussel Office
De Brouckereplein , Brussel-Stad
Telefoon: [telefoonnummer]

DUOTT-

Bekijk al onze jobs op [website van Tempo-Team]

Tempo-Team werkt voor jou!

Als toonaangevende speler op de arbeidsmarkt garanderen we een correcte aanpak en een succesvolle match tussen jou en je nieuwe werkgever. Met ons uitgebreide netwerk van bedrijven, van multinationals tot KMO’s, hebben we een breed scala aan jobmogelijkheden die aansluiten bij jouw profiel. Onze consulenten hebben expertise in verschillende sectoren en begeleiden je graag naar de job die bij jou

https://www.administratieve-medewerker.be/p/administratief-bediende-taken-en-skills.html