Fgenet
Image default
Zakelijke dienstverlening

Stappen in het digitaliseren van uw administratie bij deze boekhouder in Turnhout

Digitaal boekhouden is veilig, efficiënt en goedkoop. Dit zijn allemaal goede redenen om eindelijk over te stappen op een digitaal boekhoudsysteem. Maar waar begint u? QFK Tax Accountants, een boekhouder in Turnhout, kan u helpen in dit proces. Uw boekhouder in Turnhout loopt alle stappen in het digitaliseren van uw administratie met u door en zorgt ervoor dat u wegwijs wordt in het online boekhoudportaal.

Digitaliseren van de bestaande administratie

De eerste stap van digitaal boekhouden is het digitaliseren van de papieren administratie. Door uw papieren boekhouding aan te leveren bij deze boekhouder in Turnhout, kan deze specialist uw papieren digitaliseren. Uw oude administratie is nu dus online te vinden, goed beschermd en vanaf iedere locatie in te zien. Het digitaliseren van bestaande informatie is natuurlijk niet voldoende, want vanaf nu gaat u zelf ook digitaal werken. Dit betekent dat u uw facturen digitaal gaat versturen en ontvangen, waardoor u veel tijd bespaart.

Wegwijs in het online boekhoudportaal

Voor al deze taken maakt u gebruik van een online boekhoudportaal. Hierin kunt u al uw gegevens inzien en hier wordt ook alle nieuwe administratie verwerkt. Daarom is het belangrijk dat u goed weet hoe het portaal werkt en waar u alle informatie kunt vinden. Uw boekhouder in Turnhout helpt u wegwijs te worden in het online boekhoudportaal. Hij of zij zal u inlichten over alle belangrijke zaken rondom het portaal, zodat u hier veilig en efficiënt gebruik van kunt maken. Vooraf klinkt dit misschien ingewikkeld, maar in de praktijk valt het mee en went u snel aan dit nieuwe, efficiënte systeem.

Vraag hulp bij online boekhouden

QFK Tax Accountants kan uw volledige digitale boekhouding verzorgen. Deze boekhouders in Turnhout bieden een betrokken dienstverlening aan en voorzien u van advies op maat. Ze kijken altijd naar uw situatie en kennisniveau en passen het proces hierop aan. U kunt vrijblijvend een afspraak maken om kennis te maken.

Gerelateerde artikelen

Geef je boekhouding uit handen aan deze boekhouder uit Antwerpen

Kies voor nauwkeurig meten met een immo laserscanner

Waar investeren in vastgoed buitenland