Fgenet
Image default
Hobby en vrije tijd

Overname van een café in Antwerpen met caféspelen

Wil jij graag een café overnemen en vind je niet direct een geschikt pand dat te huur staat in Antwerpen? Dan kan je rekenen op de expertise van NV Bastenie. Dit familiebedrijf heeft de nodige ervaring om jou te kunnen helpen bij het vinden van een pand, en alle administratieve zaken die komen kijken bij de overname van een café in Antwerpen. Denk daarbij bijvoorbeeld aan contracten opstellen, leveranciers vinden, je interieur aanpassen, caféspelen integreren, en nog veel meer. Niet geheel toevallig is dit bedrijf dan ook gespecialiseerd in caféspelen.

Wat zijn caféspelen?

Onder caféspelen verstaan we zowel kansspelen en amusementspelen. Bij die eerste vorm maak je kans om een geldprijs te winnen, en daar heb jij als cafébaas een vergunning voor nodig. Bij amusementspelen valt er geen geld te winnen, en heb jij dus ook geen vergunning nodig. Om kasten te kunnen plaatsen heb jij als cafébaas een vergunning nodig, die wordt uitgereikt door een commissie. Om zo’n vergunning te kunnen aanvragen en verkrijgen, heb jij een ondernemingsnummer nodig én een vestigingseenheidsnummer. Ook moet jij zorgen dat je de nodige documenten aanvraagt, voor het uitbaten van je café en voor het aanbieden van kansspelen. Enkele standaard caféspelen die je in veel horecazaken vindt, en die jouw café gegarandeerd dat tikkeltje extra gaan geven, zijn pool- of biljarttafels, airhockey-tafels, kickertafels, dartsborden, en nog veel meer. Kies bij de overname van een café in Antwerpen voor deze extra’s en ga voor verzekerd succes.

Op deze vakmensen kan je rekenen

Schakel de nodige hulp in wanneer jij een café zoekt dat te huur staat voor overname in regio Antwerpen. NV Bastenie helpt jou maar al te graag om alles uit te zoeken en om van jouw nieuw café een succesverhaal te maken. Op hen kan je rekenen voor financiële diensten, het aanbieden van kansspelen, hulp bij het opstellen van contracten, en nog veel meer. Neem snel contact met hen op via hun website en ontdek het zelf!