Fgenet
Image default
Woning en Tuin

Maak een unieke fotocollage met de cirkels van Modulari

Mocht je op zoek zijn naar een mooie manier om foto’s ten toon te stellen in de woning dan zijn de cirkels van Modulari zeker de moeite waard om eens te bekijken. We gaan je verschillende manieren laten zien waarop je de foto’s kunt ophangen en daarnaast ook laten zien waarom dit een leuke maner is om foto’s op te hangen in de woning.

Een unieke fotocollage

Er zijn natuurlijk een hoop verschillende manieren om foto’s in de woning op te hangen en de meeste manieren ken je natuurlijk al. Denk bijvoorbeeld aan geprinte foto’s of een foto op canvas. Toch zijn dit vaak niet hele originele manieren terwijl er zeker wel originele manieren zijn om foto’s op te hangen in huis. Bijvoorbeeld door een fotocollage van cirkels van Modulari. Dit zijn namelijk jouw favoriete foto’s, maar dan uitgeprint op plexiglas, forex en aluminium. Dit maakt dat de cirkels van een goede kwaliteit zijn. Ook is de foto op cirkel verkrijgbaar in 5 verschillende maten. Van XS (16 x 16 cm) tot XL (32 x 32 cm). Hierdoor kun je er voor kiezen om allemaal cirkels in dezelfde maat te nemen, maar ook cirkels in dezelfde maat.

Foto op cirkel

Verschillende manieren om te combineren

Er zijn dus verschillende manieren om de foto op cirkel te combineren. Zo is het dus mogelijk om de cirkel in verschillende maten te combineren met elkaar, maar het is ook mogelijk op de ene cirkel een foto te laten drukken en tegelijkertijd op een andere cirkel een tekst te laten drukken. Hierdoor kun je je favoriete quotes matchen met je favoriete foto’s. Het is natuurlijk mogelijk om er steeds meer foto’s bij te laten drukken. Hiermee kun je de collega uitbouwen door nog meer foto’s bij te laten drukken. Ook is het door het magnetische ophangsysteem gemakkelijk om een oudere foto te verwijderen en er een nieuwe voor in de plaats op te hangen. Het vraagt soms best een beetje creativiteit, maar de cirkels van Modulari zijn natuurlijk een ideale manier om foto’s in de woning te laten zien. Je kunt er voor kiezen om deze alleen in een kamer op te hangen, maar je kunt er natuurlijk ook voor kezen om de foto’s in verschillende kamers door de hele woning op te hangen.

Tot slot

Kortom, ben je op zoek naar een leuke, originele en creatieve manier om een fotocollage in huis op te hangen dan zijn de foto’s op cirkel van Modulari een ideale manier voor jou. De cirkels zijn in verschillende maten en soorten te bestellen en daarnaast makkelijk op te hangen en vervolgens weer te verwijderen wanneer je toch wilt gaan voor een andere foto.