Fgenet
Image default
Dienstverlening

Luchtdichtheid van constructiedelen meten

Wilt u de luchtdoorlatendheid van uw constructiedelen laten testen? Reken dan op de luchtdichtheidstest van Thermodetect in Beervelde. Met behulp van een expert bent u in staat om eventuele luchtlekken vroegtijdig op te sporen in de constructie van elk gebouw. Dat gebeurt met een grondige test waarbij druk wordt uitgeoefend op de constructie om de luchtdichtheid te kunnen meten. In sommige gevallen is het aangewezen om het volledige gebouw te testen, maar soms is ook het testobject voldoende als representatie van het volledige gebouw.

Kies voor een professionele luchtdichtheidstest tijdens een verbouwing

Indien u zeker wilt zijn dat er geen luchtlekken in uw constructie geslopen zijn, is het aan te raden om een grondige luchtdichtheidstest te laten uitvoeren. Bij Thermodetect meten ze de luchtdichtheid van elke woning, installatie of gebouw in bewoonde of onbewoonde staat. Het is ook handig om tijdens een verbouwing een mock-up-test te laten doen op bepaalde constructiedelen. Dat heeft twee belangrijke voordelen. Zo weet u namelijk of uw constructie goed scoort op luchtdichtheid nog voor de afwerking van start gaat. Ook is een constructiedeel een goede referentie voor de rest van het gebouw zodat u niet elke constructie apart moet testen. Dikwijls is er maar één test nodig om te weten of het in de andere delen van het gebouw ook luchtdicht zal zijn. Zo bent u zeker van de opbouw van uw woning zodat u achteraf niets meer opnieuw moet openbreken. Laat u begeleiden door een professional om deze klus in korte tijd voor u te klaren.

Laat een test uitvoeren tijdens het constructieproces

Zou u graag de luchtdichtheid in bepaalde delen van uw gebouw laten meten? Laat dan een professionele luchtdichtheidstest uitvoeren door een expertenteam om u een representatieve indicatie te geven van hoe uw gebouw uiteindelijk zal presteren. Zorg voor een optimaal en luchtdicht resultaat van uw project met dit ervaren bedrijf.