Fgenet
Image default
Hobby en vrije tijd

Koop je nieuwe skateboard bij deze skateboardwinkel

Wil je een nieuw skateboard kopen? Dan doe je dit best bij een ervaren skateboardwinkel. Hier ben je namelijk zeker van kwaliteit én krijg je ook professioneel advies op maat. Een goed voorbeeld van zo’n skateboardwinkel is Skateshop.be. Bij deze winkel vind je de allerbeste skateboards. De professionals van deze winkel helpen je graag bij het maken van een goede keuze.

Hoe kies je je nieuwe skateboard uit?

Er zijn een aantal factoren waar je op moet letten bij het kiezen van een skateboard:

  • Doel: Bepaal eerst wat je met het skateboard wilt doen. Wil je freestyle skateboarden, street skateboarden, vert (verticaal) skateboarden of cruisen? Elke stijl heeft zijn eigen specifieke board-eisen.
  • Maat: De grootte van het board is belangrijk. Over het algemeen is een groter board beter voor cruisen en vert skateboarden en een kleiner board beter voor street skateboarden en freestylen.
  • Vorm: Het uiterlijk en de vorm van het board is ook belangrijk. Boards hebben verschillende vormen en diktes, en elke vormen is geschikt voor specifieke stijlen.
  • Truckgrootte: De grootte van de trucks moet worden afgestemd op de grootte van het board en het gewicht van de rijder. Grotere trucks zijn meestal stabieler, maar kleinere trucks zijn soepeler en leniger.
  • Wielgrootte: De grootte van de wielen bepaalt de snelheid en het gripniveau van het board. Kleinere wielen zijn meestal sneller en hebben meer grip, terwijl grotere wielen meer stabiliteit bieden.

De medewerkers van deze skateboardwinkel geven je graag meer gedetailleerde info over hun skateboards, zodat je zeker weet dat je nieuwe skateboard aan alle eisen voldoet. Echt een aanrader dus!

Ga snel eens langs bij deze leuke winkel

Is jouw interesse in deze skateboardwinkel gewekt? Aarzel dan zeker niet om het aanbod online te ontdekken of langs te gaan in één van hun vier filialen. Ze zullen je er met open armen ontvangen. Je kan ook steeds contact opnemen via e-mail of via de telefoon om vragen te stellen of opmerkingen door te geven.

https://www.skateshop.be/nl/