Fgenet
Eten en drinken

Koop een thermobox voor uw professionele keuken

Een thermobox is onmisbaar in elke grote keuken, zeker als u eten wilt voorzien voor een grote groep mensen. Daarbij is het uiteraard belangrijk dat de thermobox altijd op de juiste temperatuur blijft. Daarom gaat u naar een specialist waar u voor een scherpe prijs een professionele thermobox kunt kopen. Lagro Waalwijk B.V. is dan ook uw partner voor professionele koeling. Kom snel langs in de showroom in Waalwijk en laat u adviseren voor een koeloplossing op maat. In de showroom vindt u diverse volumes voor een thermobox. Daarbij is uw thermobox altijd voorzien van ergonomische handgrepen, zodat het verplaatsen van de box erg eenvoudig is.

Hou uw voedsel warm of koud met een thermobox of warmhoudkast

Voedselveiligheid is in diverse sectoren van een groot belang en daarom wilt u ook de juiste apparaten in uw keuken zetten. Bent u daarom nog op zoek naar een professionele thermobox of warmhoudkast? Bekijk dan het aanbod van Lagro Waalwijk B.V. Hier vindt u een ruim assortiment opslag- en transportmateriaal van diverse hoogwaardige merken, zoals Rieber. Zo weet u zeker dat u de juiste toepassingen voor uw zaak in huis haalt. Daarbij biedt deze specialist ook oplossingen op maat aan. De medewerkers van deze specialist nemen graag de tijd om al uw wensen en verwachtingen te bespreken. Maak snel een afspraak in de showroom.

Een thermobox voor diverse sectoren altijd op maat voor uw bedrijf

Heeft u een bedrijf in de horeca, de zorgsector of beschikt u over een magazijn? Dan weet u dat het belangrijk is om in zee te gaan met een goede leverancier voor al uw opslag- en transportmateriaal. Kies daarom voor Lagro Waalwijk B.V. Deze specialist biedt u altijd een oplossing op maat aan voor diverse producten, zoals een thermobox, palletwagen of serveerwagen. Zo biedt u uw personeel het juiste werkmateriaal en verhoogt u de service voor uw klanten. Dat wilt u toch ook? Maak daarom snel een afspraak, bespreek al uw wensen en geniet van een uitgebreide service op maat.