Fgenet
Image default
Woningen

Keramisch parket en zoveel meer in West-Vlaanderen

Het vinden van de perfecte tegel kan een uitdaging zijn wanneer u al een sterk beeld voor ogen heeft van wat u wilt bereiken. Toch zijn wij ervan overtuigd dat u bij Van Glabeke in Kooigem – Kortrijk dat idee tot werkelijkheid zal zien worden. Hun assortiment is namelijk volledig te bezichtigen in hun showroom waar alles zeer overzichtelijk en met een aangename sfeer is tentoongesteld. Op elk moment dat u hier binnen wandelt zal u met een warme glimlach onthaald worden door de medewerkers aan deze winkel. Ook staan ze u met veel plezier te woord bij een rondleiding doorheen de showroom en geven ze u alle nodige informatie over elke soort tegel. Zo vindt u bij hun bijvoorbeeld ook keramisch parket, een zeer gewaardeerde tegelvloer in West-Vlaanderen.

Tegels voor binnen en voor buiten

Bent u steevast overtuigd dat u eindelijk uw dromen gaat verwezenlijken en uw huis onder handen gaat nemen? Dan kan u bij dit familiebedrijf uit Kooigem – Kortrijk terecht voor al uw tegels. In de showroom kan u zich laten inspireren om uw visies nog sterker te verduidelijken of om nieuwe ideeën te krijgen die uw project nog meer tot hun recht zullen brengen. Alle nieuwste trends, zoals keramisch parket of natuursteen, zijn beschikbaar bij hun in West-Vlaanderen. Wilt u verder gaan dan enkel uw interieur? Maak dan een wandeling door hun inspirerende tuinpark. Hier kan u een groot aanbod aan natuursteen, betonklinkers, blauwsteen en platines vinden om uw terras of oprit de uitstraling te geven die u wenst. Het gehele assortiment bevat enkel merken die duurzame, betaalbare en kwaliteitsvolle materialen verdelen.

Neem de juiste beslissing bij deze specialist

Laat u rondleiden door het personeel van Van Glabeke en voel u welkom in hun showroom. Volg de trend van keramisch parket of ga voor een compleet eigen stijl in uw woning in West-Vlaanderen. Waar u ook voor wilt gaan en wat u ook zal kiezen, de juiste beslissing neemt u sowieso door naar deze tegelspecialist te gaan.

http://www.vanglabeke.com