Fgenet
Image default
Woning en Tuin

Kapstokken voor kinderen nodig? Hier wat inspiratie!

Heb je thuis wat kapstokhaakjes nodig? Heb je een restaurant met kinderhoek waar kinderen hun jasjes kunnen ophangne? Heb je een recreatiezaal waarvoor je kapstokhaken nodig hebt? Of zoek je jashaken voor een vereniging? Dan is het natuurlijk leuk om wel originele haakjes aan de wand te hebben. Bij de bouwmarkt kun je uiteraard terecht voor kapstokhaken, maar dat zijn dan vaak wel die gewone haken.

Waar zijn leuke haakjes te koop?

Voor kinderen wil je natuurlijk graag kinderkapstokken kopen en die zijn niet bij de bouwmarkten te vinden. Daarom hebben wij het net afgezocht om wat inspiratie op te doen. Die inspiratie vonden we al snel toen wij op het woord kinderkapstok gingen zoeken. We kwamen namelijk op een webshop terecht waar ze wel 500 leuke kapstokhaken voor kinderen verkochten. Hier vind je kapstokjes in elk genre en in elk thema. Een leuk thema voor kinderen zijn haakjes met dierenfiguren. Bij de desbetreffende winkel verkochten ze heel veel dierenhaakjes. De leukste, maar dat waren dan ook wel meteen de duurste, vonden wij die kapstokhaken van wildlife garden. Dat zijn houten haakjes helemaal in de vorm van een dier gesneden en daarna dus in de juiste kleuren geverfd. Je kunt kiezen uit een rendier, een zwijn, een hert, een zebra. De keuze is eindeloos want Wildlife garden heeft heel veel wandhaakjes, ik denk wel 50 stuks. Om dus een leuke reeks kapstokhaken bijelkaar te verzamelen zou je een aantal verschillende dierenhaakjes kunnen kiezen en deze netjes op een rij in de gang of hal kunnen hangen. Kinderen kunnen dan hun jasje aan hun lievelingsdier ophangen en zodoende kunnen ze ook hun jasje weer gauw terug vinden.

Een ander leuk kinderhaakje dat we op dezelfde website zagen waren de kapstokhaakjes indian family. Dit is een serie bohemian kapstokken, heel leuk voor kinderen. Ook voor op de kinderkamer zodat ze hun badjasje of kleding eraan op kunnen hangen. Je moet beslist die website eens bezoeken voor een leuke keus aan kapstokhaakjes speciaal voor kinderen!

 

https://www.kinder-kapstok.com/

Gerelateerde artikelen

Ramen en deuren pvc

Diverse soorten raamdecoratie

Maak jouw woning af met een tafel