Fgenet
Image default
Woning en Tuin

Jouw gids naar die ideale marmeren meubels

Ben je op zoek naar de mooiste marmeren meubels, maar weet je niet zo goed waar je moet beginnen? Geen nood, wij helpen je op weg naar die ideale meubels. Je wilt natuurlijk wel dat deze perfect aansluiten bij je eigen smaak en de rest van je interieur. Om je toch nog wat extra te overtuigen, geven we je snel wat voordelen van marmer in je interieur. Zo heb je er heel weinig onderhoud aan: je meubels schoonmaken met een vochtige doek is meer dan genoeg. Haasten als er geknoeid is hoeft ook niet meer, want bijvoorbeeld koffievlekken trekken niet in het materiaal. Je bent daarnaast verzekerd van weinig slijtage en een lange levensduur.

 

Waar vind je al die marmeren meubels?

Misschien heb je al wat rondgezocht, maar misschien ook helemaal niet. Je vindt het in elk geval vast fijn als je op één site een ruime keuze hebt en makkelijk producten met elkaar kan vergelijken. Onze tip? IndoMarmer.nl. Op deze site vind je een hele hoop marmeren meubelen en producten. Ben je op zoek naar een marmeren tafel, een marmeren dienblad, een marmeren vaas, een marmeren lamp of een marmeren accesoire? Dan zit je helemaal aan het goede adres. Je hebt er zo dus én een ruime keuze én je kunt ook nog eens makkelijk onderling vergelijken. Dat is nog niet alles, want je krijgt nog meer voordelen. Zo wordt je bestelling van meer dan 100 euro gratis voor je verzonden. Vervolgens krijg je 14 dagen de tijd om al je producten uit te testen om zeker te weten dat ze goed bij je passen. En, ook niet onbelangrijk: ze beloven je de laagste prijzen!

 

Stel je ideale marmeren meubels samen

Met zo’n ruim assortiment zit er dus altijd een passend product voor jou bij. Dit komt onder andere door de vele kleuren die er beschikbaar zijn. Dat gaat vele stukken verder dan alleen zwart of wit marmer. Alle tinten daartussen zijn ook beschikbaar. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een grijze of zandachtige kleur. Ook het patroon op het product is erg verschillend. Sommige producten hebben een druk patroon, met veel verschillende lijnen, vlekken, rondingen of kruisingen. Andere producten zijn een stuk rustiger uitgevoerd, met een minimaal en onopvallend patroon. Ook hierin heb je dus volledige keuzevrijheid!