Fgenet
Image default
Dienstverlening

Een omsnoeringsmachine bespaart u veel werk

Als u bij het inpakken van dozen een omsnoeringsmachine gebruikt kunt u in een handomdraai uw bestellingen verzendklaar maken. Met dozen wordt door vervoerders en bezorgers vaak niet zachtzinnig omgesprongen. U moet er dus voor zorgen dat wat u verstuurt goed is verpakt, zeker bij breekbare spullen. Met een omsnoeringsmachine brengt u eenvoudig een band om de doos aan die ervoor zorgt dat deze niet open kan gaan tijdens het transport. Zo is de kans dat een bestelling ongeschonden op zijn bestemming aankomt een stuk groter. Steeds meer webshops gebruiken dit systeem.

Er wordt steeds meer online besteld

Het aantal online bestellingen neemt nog ieder jaar toe. Steeds meer mensen ontdekken het gemak van bestellen via het internet. Dat betekent dat vervoerders het steeds drukker krijgen en daardoor soms ook onvoorzichtig met pakketten omgaan. Als u uw pakketten met een omsnoeringsmachine voorziet van een zogenaamde ‘trekband’ maakt u het de vervoerders makkelijk, want zij kunnen de doos hieraan optillen. En de klant zal tevreden zijn want zijn pakket komt onbeschadigd aan. Er zijn verschillende omsnoeringsmachines verkrijgbaar. U kunt uw keuze dus afstemmen op uw persoonlijke behoefte.

Door welk bedrijf kan ik een machine voor omsnoering op proef laten plaatsen?

Misschien wilt u een omsnoeringsmachine eerst graag proberen voordat u tot aanschaf overgaat. Dit is onder andere mogelijk bij Fixpack Verpakkingstechniek. Dit bedrijf levert diverse omsnoeringsmachines en kan ze desgewenst een week bij uw bedrijf op proef plaatsen. Na deze probeerweek beslist u of u het apparaat wilt houden. Bij sommige modellen ontvangt u gratis enkele rollen band zodat u direct aan de slag kunt. Uiteraard levert Fixpack Verpakkingstechniek ook de toebehoren. Daarnaast beschikt het bedrijf over een eigen technische dienst. Voor meer informatie over deze enorm handige machines of andere verpakkingstechnieken kunt u natuurlijk altijd contact opnemen met de klantenservice. Zij helpen u graag met deskundig advies.