Fgenet
Image default
Aanbiedingen

Container tuinhuis: perfecte opslag voor in de tuin

Een container tuinhuis ook wel zeecontainer genoemd is de perfecte container voor in de tuin. U kunt hem voor van alles gebruiken. Opslagplek, hobbyruimte, gereedschap, tuinspullen, fietsenstalling en de lijst gaat maar door. Dankzij het handige systeem van de demontabele containers is deze zo in elkaar te zetten en weer uit elkaar te halen. En dit allemaal zonder dat u hulp nodig heeft. Wanneer u een zeecontainer koopt heeft u wel de optie om deze container te laten bezorgen en zetten wij hem voor u in elkaar.

 

Afmetingen

Alle tuinhuis containers zijn te verkrijgen in de volgende maten: 2 x 2, 3 x 2, 4 x 2, 5 x 2, 6 x 2. Verder heeft u nog keuze tussen verschillende soorten deuren. Enkele deur korte zijde, dubbele deur korte zijde, enkele deur lange zijde en dubbele deur lange zijde. Als voorbeeld van afmetingen zijn hier de gegevens van een 4 x 2 container met dubbele deur aan de korte zijde. Container huis prijs is 1.119,00 ex, BTW. Voor meer info zie: https://www.zelfbouwcontainer.nl/

  • Afmetingen buitenkant (LxBxH) : 3880 x 2140 x 2072 mm

  • Afmetingen binnenkant (LxBxH): 3726 x 1990 x 1948 mm

  • Afmetingen deur: (LxH): 1750 (813 + 937 mm) x 1849 mm

  • Ruimte tussen heftruckkokers: 850 mm

 

Iedere container is demontabel

Alle containers van Zelfbouwcontainer zijn demontabel. Dit houdt in dat deze uit elkaar te halen is. De containers van Zelfbouwcontainer zijn zo handig bedacht dat ze binnen enkele minuten zo in elkaar gezet zijn. Dus mocht u de zeecontainer willen te verplaatsen. Is dit met de containers van zelfbouwcontainer zo geregeld. Ook wanneer u ruimte nodig heeft in de tuin of waar dan ook, kunt u de zeecontainer uit elkaar halen en eenvoudig aan de kant zetten.

Wat is een tuincontainer nou eigenlijk? 

U vraagt zich natuurlijk af wat een tuincontainer nou precies is. Om te beginnen is het niet de groene afvalcontainer die in de tuin wordt gezet. De tuincontainers van zelfbouwcontainer zijn allemaal stuk voor stuk demontabele containers van grote afmetingen. Een demontabele container is een container die makkelijk in en uit elkaar kan worden gezet. Alle containers van zelfbouwcontainer zijn gemaakt van de beste kwaliteit staal. Deze zogeheten containers worden geleverd met een 2 jaar antiroest garantie en elke container beschikt over de meeste keurmerken van de hele container industrie.

 Verschillende afmetingen tuincontainer

 

Zoals ik al eerder in deze blog vermelde zijn er verschillende afmetingen beschikbaar voor u tuincontainer op zelfbouwcontainer. Zo hebben wij een tuincontainer met de afmeting 2×2 tot de grotere zeecontainers met een afmeting van 6×2. De kleinere 2×2 containers zijn makkelijk te plaatsen dankzij de kleine afmetingen van deze containers. De grotere 6×2 containers kunnen weer heel veel spullen opslaan maar zijn daarentegen niet makkelijk plaatsbaar op kleine locaties. Deze grotere zeecontainers hebben hun naam te danken aan hun opslagcapaciteit, door de grote afmetingen worden deze containers vaak gebruikt op vrachtschepen, vandaar de naam zeecontainer. Voor de exacte afmetingen van elke container kan contact worden opgenomen met zelfbouwcontainer via de telefoon of via de website.

 

Een tuincontainer huren of kopen

 

Bij zelfbouwcontainer zijn er verschillende optie wat betreft de aanschaf van een van onze containers, zo kan er worden gekozen voor het huren van een container voor een maandelijkse kostprijs. Wanneer u de container voor 6 maanden of langer huurt zal de maandprijs goedkoper worden. Wanneer de tuincontainer wordt gehuurd voor een maand zal de huurprijs fors hoge liggen. Als u van plan bent om u tuincontainer voor lange tijd te gebruiken kan er worden gekozen voor het kopen van een van onze containers. Wanneer u een container koopt bij zelfbouwcontainer krijgt u standaard 2 jaar antiroest garantie op elk model van de website. Ook wordt elke container gratis bezorgt bij het aanschaffen van een container, wanneer u een container huurt kunnen er mogelijk bezorgkosten worden gerekend. Voor de exacte bezorgkosten kan het beste contact worden opgenomen met zelfbouwcontainer of een kijkje worden genomen op de website

 

 

Kleuren

Alle containers zijn ook te verkrijgen in de volgende kleuren: blauw, bruin, geel, wit, groen, rood en zwart. Dit is ideaal wanneer de tuinhuis container moet matchen met kleuren van objecten rondom de zeecontainer. Mocht u een zeecontainer kopen in kleur zal dat maar 20.- extra kosten.

 

Kom langs of neem contact op

Geïnteresseerd in een container tuinhuis? Neem dan vrijblijvend contact met ons op door te mailen naar info@zelfbouwcontainer.nl, bel naar 085-0685590 of kom langs op de Warmoeziersweg 20 2661 EH in Bergschenhoek. We kunnen u dan een passende offerte bieden voor de scherpste prijs. Al onze containers hebben 10 jaar anti roest garantie. U krijgt bij ons altijd de laagste prijsgarantie op elke container!

 

Verder…

… verhuren wij ons assortiment containers voor een minimale huurperiode van 6 maanden.

…bieden wij soms ook een snelbouw container tweedehands aan

…staan wij u graag te woord als u vragen heeft!

…bieden wij de laagste prijsgarantie

…wij 99% van de container tuinhuizen op voorraad hebben