Fgenet
Image default
Winkelen

Designer Outlet Roermond

 Veel winkelpanden van de populaire designeroutlets van Roermond worden volledig verbouwd. Ook zijn wij verantwoordelijk voor de bouw van het nieuwe receptiegebouw. Volgens het BREEAM-kwaliteitslabel “very good” hebben we voor dezelfde klant ook de merkoutlet in Neumünster uitgebreid.

Roermond is een winkelstad in Midden-Limburg, met de Benelux Economische Unie en de grootste designeroutlets van Duitsland. Hier vind je 150 winkels die de mode en lifestyle van meer dan 200 bekende merken samenbrengen. Wil je lekker shoppen tegen scherpe prijzen, dan moet je zeker naar Roermond. Winkel in de Benelux Economische Unie en het grootste outletcentrum van Duitsland met merknamen. Hoge kortingen voor meer dan 200 topmerken in 150 winkels in het Famous Outlet Center. Naast hoge kortingen, belastingvrije voordelen voor niet-EU-burgers.

Roermond Premium Outlets In de Benelux Economische Unie en het grootste outletcentrum van Duitsland heeft Designer Outlet meer dan 100 winkels, waar 200 topmerken worden verkocht tegen zeer gunstige prijzen. Je koopt je favoriete merk met 30 – 70% korting op de normale winkelprijs. Daarnaast kunt u uw auto parkeren bij het Designer Outlet en zijn er veel goede cafés en restaurants. Kortom een ​​super winkelparadijs!

Designer Outlets Roermond is onderdeel van de McArthur Glen Group, de Europese marktleider op het gebied van designer outlets. Met maar liefst 21 merkdiscountwinkels werd in 1995 het concept van designer merkdiscountwinkels in Europa geïntroduceerd. Het idee erachter is dat je bij deze discountwinkels het hele jaar door de meest populaire topmerken kunt kopen tegen bijzonder hoge kortingen.

Designer Outlet Roermond

https://www.dergatsjev.be/2017/01/designer-outlet-roermond.html