Fgenet
Image default
Aanbiedingen

De beste verhuisdozen van Vlaanderen

Verhuisdozen online bestellen bij Verhuisdozen.store

Sta jij voor het avontuur van je leven en ga je een roadtrip maken? Je laat alles achter om jezelf te ontdekken en om terug te gaan naar je roots. Lekker back to basic, ontspullen en primitief leven met een kokosnoot in je hand voor een zelf aangemaakt vuurtje. Voordat je deze droom kan verwezenlijken moet je weten hoe je de auto klaar maakt voor een lange reis en hoe je deze zo goed als mogelijk inpakt. Deze tips zijn voor iedereen relevant, of je nu besluit om te gaan reizen in een Fiat Panda of een omgebouwde Mercedes Sprinter. Inmiddels zijn wij experts op het gebied van inpakken en kennen wij de juiste tips and tricks om jou bij te staan. Ga voordat je verder leest eerst even verhuisdozen bestellen. Ik hoor je denken: “maar ik ga helemaal niet verhuizen”. Dat klopt! Toch zijn verhuisdozen onmisbaar en kunnen ze goed van pas komen tijdens je reis. 

Als je een kleine auto hebt raden we aan deze mee te nemen. Deze is lekker wendbaar, eenvoudig in onderhoud en vaak laag in de wegenbelasting. Daarnaast helpt het je om primitief te gaan leven. Het dwingt je om na de denken welke spullen je mee neemt en welke je achter laat. Dit zorgt voor een stuk minder kopzorgen dus een prettige reis. In deze blog kom je er achter dat je eigenlijk geen grote auto nodig hebt. 

Vul je verhuisdozen met houdbare etenswaren en andere voorzieningen. Denk hierbij aan warme kleding, onderhoudskit, pannen, medicijnen en verbanddoos etc. Dit zijn spullen die je niet direct nodig hebt maar wel handig om niet te laten slingeren zodat je ze binnen handbereik hebt in geval van nood of bij andere calamiteiten. Koop daarnaast een goede backpack waar minstens 50 liter in kan. Deze is onmisbaar tijdens uitstapjes en momenten dat je de auto niet in de buurt hebt. Vul deze voordat je gaat eens met spullen die je tenminste een week kunnen voorzien van basisbehoeften. Ook dit forceert je om goed te wikken en wegen en bewust te worden van wat je mee neemt. 

Nu heb je de meeste essentials te pakken. Dus rest ons nog wat laatste tips mee te geven. Benut alle centimeters in je auto dus ook het dashboardkastje, loze ruimte onder je stoelen, ruimte waar reserveonderdelen of reserveband ligt, middenconsole etc. Deze ruimtes lenen zich vaak goed voor waardevolle spullen die je binnen handbereik wilt hebben of juist spullen die je niet direct nodig hebt. 

Tot slot triggeren we je even om out of the box te denken. Wij koppen alvast een item voor je in. Neem karabijnhaken mee en hang deze aan de achterkant van je stoelen. Hier kan je makkelijk kleine tasjes, jassen of andere benodigdheden aan hangen. Ideaal om loze ruimte te benutten en onmisbaar bij het roadtrippen. 

 

http://verhuisdozen.store