Fgenet
Image default
Horeca

Vanuit deze BnB ontdek je de mooiste plekjes in Brugge

Ben jij op zoek naar een mooie, gastvrije BnB in Brugge, van waaruit je gemakkelijk de stad kan ontdekken? Dan is Barabas de verblijfplaats die jij zoekt. Deze prachtige BnB is gelegen in het hartje van Brugge en heeft de allermooiste kamers voor een sprookjesachtig verblijf.

Deze trekpleisters moet je zeker bezoeken

Brugge is een prachtige stad met een rijke geschiedenis en vele indrukwekkende monumenten en gebouwen. Hier zijn enkele van de belangrijkste trekpleisters van de stad:

  • Het Belfort van Brugge: Het Belfort, dat dateert uit de 13e eeuw, is een iconische toren in het hart van de stad. Je kunt de 366 treden beklimmen voor een adembenemend uitzicht over Brugge.
  • De Grote Markt: De Grote Markt is het centrale plein van Brugge en is omgeven door prachtige gebouwen. Hier vind je de bekende Hallen en het standbeeld van Jan Breydel en Pieter de Coninck.
  • Het Begijnhof: Het Begijnhof, gesticht in de 13e eeuw, is een rustige oase in het hart van de stad. Het is een UNESCO-werelderfgoed en een perfecte plek om te ontspannen en te genieten van de prachtige architectuur.
  • De Basiliek van het Heilig Bloed: De Basiliek van het Heilig Bloed herbergt een relikwie van het Heilig Bloed van Christus. Het is een prachtig gebouw met een mix van gotische en romaanse architectuur.
  • De grachten van Brugge: Een rondvaart door de grachten van Brugge is een geweldige manier om de stad te verkennen. Je vaart langs historische gebouwen en prachtige bruggen, en leert meer over de geschiedenis van Brugge.
  • Het chocolademuseum: België is beroemd om zijn chocolade, en het chocolademuseum van Brugge is een geweldige plek om meer te leren over de geschiedenis en productie van deze heerlijke lekkernij.

Door de handige ligging van deze BnB in het centrum van de stad, kan je alle belangrijke trekpleisters gemakkelijk bezoeken. Het is dus de ideale overnachtingsplaats!

Boek snel je kamer

Heb jij interesse in een bezoekje aan deze geweldige BnB in Brugge? Aarzel dan niet langer en boek je kamer nu! Je vindt alle informatie die jij nodig hebt op hun website, die al even prachtig is als de BnB zelf.

https://www.barabas.be/