Fgenet
Shopping / Home and Garden

Tegels steeds populairder

Consumenten kiezen steeds vaker voor tegels in plaats van laminaat. De afgelopen 15 jaar was laminaat heel erg in de trek en lag dan ook bij iedereen op de vloer. Laminaat is nu heel gewoon geworden en de consumenten willen weer eens wat anders. Hierdoor zijn tegels heel populair geworden.

Bij de verkopers zie je dan ook dat ze hun assortiment van tegels ook richten op vloertegels voor in het huis. Deze tegels zijn geschikt voor binnen het huis. Vaak worden ze in de woonkamer en keuken neergelegd. Het leggen van tegels is bovendien ook een goede investering. Tegels gaan namelijk veel langer mee dan laminaat en zijn dus veel duurzamer.

  

Een nadeel van tegels is wel dat ze in de wintermaanden heel koud zijn. Wat steeds vaker gebeurd is dat er leidingen over de vloer gelegd worden. Deze worden weer verbonden met warm water. In de winter worden de vloeren zo verwarmt en voelen de tegels gewoon lekker warm aan.

Voor het leggen van de tegels en vloerverwarming moet er wel vaak een professioneel ingehuurd worden. Het leggen van tegels is namelijk heel moeilijk en het leggen van vloerverwarming al helemaal. Het is dan ook echt een klus voor de vakman.

fravo-tegels.nl/

fliesenxl.com/nl/

meestersmeets.nl/