Fgenet
Image default
Zakelijke dienstverlening

Ontdek zelf de populariteit van een epoxyvloer

Wat jouw bedrijfstak ook is, een epoxyvloer of PU gietvloer is altijd dubbel en dik de investering waard op de werkvloer. ABBI Industrie, een professioneel bedrijf uit Niel, weet maar al te goed waarom deze types industriële vloerbekleding steeds populairder worden bij het grote én kleine publiek. Al meer dan 30 jaar plaatsen zij epoxyvloeren of PU gietvloeren op de meest diverse werkplekken. Wil je graag meer weten over de hoogwaardige vloeren van dit bedrijf? Lees dan snel hieronder verder.

De vloeren van dit bedrijf kunnen tegen een stootje

Zowel epoxyvloeren als sterke PU giethars vloeren hebben verschillende voordelen voor elke geïnteresseerde. Beiden zijn ze enorm duurzaam, bestaan uit het meest stevige materiaal, vragen niet veel onderhoud en zijn optimaal beschermd tegen vervelende krassen. Met een PU gietvloer of epoxyvloer verzeker je de veiligheid van elke werknemer op de industriële werkvloer. De professionals van ABBI Industrie kunnen aan de slag met elk type ondergrond. Zowel tegels als houten ondergronden zijn perfect geschikt voor PU gietvloeren of epoxyvloeren. Maak je geen zorgen over de financiële kant, je kan rekenen op een eerlijke prijs. Hoe meer vierkante meter je bestelt, hoe lager het totale kostenplaatje van je epoxyvloer of PU gietvloer natuurlijk. Ook de bestaande onderlaag en de gevraagde dikte maken het verschil. De medewerkers van ABBI Industrie gaan tot het uiterste voor elke klant!

Vraag gerust om meer informatie

Wil je graag meer weten over de mogelijkheden van een PU gietvloer of epoxyvloer? Vertrouw op het vakmanschap van dit bedrijf. Zij zorgen voor een persoonlijke aanpak en design dat volledig bij je wensen past. Aarzel niet om ook meteen een vrijblijvende offerte aan te vragen. Bel ze even op, stuur snel een e-mail of laat jouw gegevens achter via het online contactformulier. Laat het plaatsen van epoxyvloeren of PU gietvloeren gerust aan hen over!     

https://www.abbi.be/