Fgenet
Image default
Zakelijke dienstverlening

Metalen lockers voor alle toepassingen

Heeft uw bedrijf metalen lockers nodig? Lockers zijn een absolute noodzaak als personeel of gasten/klanten hun privébezittingen ergens op moeten slaan. Kluisjes vormen de perfecte opslagplaats voor uiteenlopende bezittingen. Bent u op zoek naar metalen lockers van zeer hoge kwaliteit? Deze koopt u bij Eurobox Continental. Het bedrijf te Wijnegem, gelegen in Vlaanderen, heeft inmiddels alweer 25 jaar ervaring in het produceren en aanleveren van lockers in uiteenlopende formaten. Deze lockers zijn duurzaam. Bovendien zijn de lockers maar liefst twaalf jaar verzekerd. Dat houdt in dat mochten er defecten voorkomen binnen de eerste 12 jaar, dat deze volledig worden vergoed.

 

De kracht van ervaring

De lockerdeuren hebben sloten en sterke scharnieren. Mits u er verantwoordelijk mee omgaat, zal u er lang van kunnen genieten. U kunt de metalen lockers aankopen in vast formaat, standaardformaat, of het formaat custom bepalen. Heeft u een specifieke wens op het gebied van design? Dan wordt u daar mee geholpen. Geen uitdaging is te gek. U heeft uiteraard ook de vrijheid om de kleur van de locker te bepalen. Zo kunt u deze afstemmen op de rest van het pand, of bijvoorbeeld de bedrijfskleuren. Eurobox Continental heeft inmiddels een kwarteeuw ervaring met het maken van de fraaiste, sterkste lockers. De klantenkring van het bedrijf bestaat met name uit industriebedrijven en kantoren, maar er kopen ook veel scholen kluisjes. Aan de hand van uw wensen wordt een ontwerp gemaakt en vervolgens geproduceerd.

Waarom u dit bedrijf kiest

Heeft u een specifieke lockervraag? Eurobox Continental in Vlaanderen, specifiek gelegen in Wijnegem, levert een pasklare oplossing. Zo gemakkelijk kan het zijn. Het maakt niet uit welk type metalen lockers u precies zoekt, de razendsnelle service zorgt ervoor dat ze snel bij u geleverd worden. U heeft veel vrijheid in het bepalen van uw eigen ontwerp. Dat houdt in dat u het design, de kleur, de methode voor het openen van de deuren en de bevestigingsmethode zelf kunt bepalen. Op basis van professioneel advies wordt een beeld met de mogelijkheden geschetst. Uiteindelijk bent u de dirigent: uw wil is wet.

https://eurobox.be/