Fgenet
Image default
Dienstverlening

Jouw gietvloeren wil je enkel laten plaatsen door deze expert

Wanneer je een specifieke gietvloer nodig hebt in Antwerpen, heb je ook nood aan een expert die deze vol deskundigheid en zonder problemen kan leggen. Gelukkig vind je in Niel, vlakbij Antwerpen, dé expert op vlak van alles rond de gietvloer. Bij ABBI Industrie werkt al meer dan dertig jaar met gietvloeren. Als je betonnen of PU gietvloeren wilt laten plaatsen, ben je bij hen dus op de juiste plaats.

Expertise voor de best afgewerkte vloer vind je bij dit bedrijf

Dankzij hun decennialange ervaring ben je een uitstekende service verzekerd wanneer je betonnen of andere gietvloeren beslist te laten plaatsen door dit bedrijf. Zeker bij bedrijven in specifieke sectoren, is het erg belangrijk dat de vloer aan alle wetgevingen voldoet qua hygiëne, veiligheid en milieu. Denk bijvoorbeeld aan een 100% vloeistofdichte vloer bij werken met chemische stoffen of antistatische vloeren bij werkzaamheden met elektronica. In de voedingsindustrie, zoals bakkerijen, slagerijen, horecazaken en grootkeukens is het dan weer belangrijk dat alles honderd procent hygiënisch is voor de voedselveiligheid te garanderen. Wanneer je betonnen gietvloeren wilt laten plaatsen, ben je dan ook zeker dat er geen naden zijn waar vuil in kan kruipen, die dagelijks gepoetst kan worden en waar niet snel slijtage op optreedt. Bovendien zijn veel van de vloeren bij deze expert ook hittebestendig, waardoor ovens geen schade berokkenen. Kortom, er kan een gietvloer samengesteld worden voor elk bedrijf in Antwerpen!

Leg je vloer neer bij deze specialist

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden of wil je betonnen of gietharsen gietvloeren laten plaatsen in je bedrijf? Neem dan een kijkje op de website van deze speciaalzaak om meer te ontdekken. Je vindt er ook alle contactgegevens wanneer je nog een vraag hebt of een offerte wilt aanvragen. Twijfel niet en vertrouw op de ervaring van dit bedrijf voor uw gietvloer in Antwerpen.

https://www.abbi.be/betonnen-gietvloeren-laten-plaatsen/