Fgenet
Shopping / Home and Garden

Het leukste speelgoed voor in de tuin in 2017

Wil je in het nieuwe jaar een cool gadget voor in de tuin? Waar moet je dan aan denken? We hebben een paar leuke toys voor in de tuin uitgelicht zodat jij je goed zult vermaken dicht bij huis!

1. Trampoline

Natuurlijk dank je aan iets leuks om te doen in de tuin aan een trampoline. Trampolines komen er in vele soorten en maten en zijn met name erg leuk voor kinderen. Heerlijk springen en tegelijkertijd ook nog eens actief bezig zijn. Wat is er nu leuker? Maar ook voor ouders kunnen trampolines zeker leuk zijn.

2. Drone

Ben je meer van de technische toys? Dan is een drone ook een enorm goede aanrader. Drones komen er in vele soorten en maten. Zo heb je grote drones waarmee je je tuin van boven kunt filmen, maar er zijn ook heel veel kleine stunt drones die erg leuk zijn om mee te spelen. Veel kleine drones kun je trouwens ook binnen vliegen, dus als het iets kouder wordt kun je er nog gewoon plezier mee beleven!

3. Waterpistool

Voor het warme weer is misschien wel het beste speelgoed voor in de tuin een waterpistool. Zo kun je lekker afkoelen en tegelijkertijd plezier beleven in de tuin. Ook een leuk bijkomend voordeel is dat je met een waterpistool de kinderen even lekker bezig houdt zodat jij van het mooie weer kunt genieten.